Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi
Yasak aşk yaşayan sonrasında ayrılmak zorunda kalan Ece Erken, avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nihayet evlendi.

Ünlü sunucu Ece Erken aşk yaşadığı ve ayrılmak zorunda kaldığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nihayet evlendi. İsmi yasak aşkla gündeme gelen ve yoğun eleştiriler alan sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından evliliğini duyurdu. Hayranları uzun zamandır ilişkisi olan ancak tartışmalara konu olan Ece Erken’in evliliğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi

Yasak aşk yaşayan sonrasında ayrılmak zorunda kalan Ece Erken, avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nihayet evlendi. Sevincini gizleyemeyen ünlü sunucu Ece Erken, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evlendiğini şu cümleyle duyurdu: “Biz evlendik.”

Kelepçeyi taktık

Evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yasak aşk yaşayan Ece Erken, uzun süre eleştirilere direnmiş hatta isyan etmişti. Yasak aşkın ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmak zorunda kalmıştı. Bir dargın bir barışık ilişki yaşayan ve yılan hikâyesine dönen iki âşık sonunda aralarındaki sorunları çözdü. İki aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girdi. Ünlü sunucu Ece Erken avukat sevgilisiyle nikâh masasına oturur oturmaz canlı yayınla sosyal medya hesabından evliliğini sevenleriyle duyurdu. Nikâhtan fotoğraf paylaşan Ece Erken, paylaşımın altına şu notu düştü: "Herkese selam, biz evlendik... Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz."

Arabasını parçalamıştı

Yasak aşk üzerine Benan Mahmutyazıcıoğlu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu terk etmiş ve boşanmıştı. Hatta ünlü sunucu Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşinin evinin önüne gidip otomobilinin aynalarını paramparça etmişti. Saldırsıyı önce inkar eden Ece Erken, güvenlik kameralarından olayın belirlenemsi üzerine suçunu itiraf etmişti.  Eşinden boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uzatmalı sevgilisi Ece Erken’e  “Evlenmek istiyor musunuz” sorusunu sormuştu. Ece Erken ise şu cevabı vermişti: “Yok desem de evet desem de yalan olur. Evlilik konusunda kafam çok karışık. İki kere evlenip boşandım. Şimdi ki beraberliğimden de evlilik teklifi aldım. Ama evlilikten korkuyorum. Evlilik konusunda başarılı değilim. Sevgiliyken kapıyı vurup gidiyorsun, öyle bir gücün var ama evliyken yok. Sanki kelepçe takmak gibi geliyor bana. Çok sevdiğin insanla evlenmek çok ayrı bir şeydir eminim. Kapım evliliğe aralık ama tam açık değil.”

28-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar