Mucize Doktor’un Ferman’ı açıkladı Büyük sürprizlere açık olun!

Mucize Doktor’un Ferman’ı açıkladı Büyük sürprizlere açık olun!
Mucize Doktor’un Ferman'ı Onur Tuna dizinin 2. sezonu için konuştu. Heyecanla yeni sezonu bekleyen Tuna’nın kastettiği büyük sürpriz ne? Mucize Doktor 2. Sezonu ne zaman başlıyor?

Sezona damga vuran dizilerden Mucize Doktor’da Ferman karakterini oynayan Onur Tuna dizinin 2. sezonuyla ilgili konuştu. Heyecanla yeni sezonu bekleyen oyuncu Tuna’nın kastettiği büyük sürpriz ne? Mucize Doktor 2. Sezonu ne zaman başlayacak? İşte o açıklama.

Mucize Doktor’un Ferman’ı açıkladı Büyük sürprizlere açık olun!

Fox Tv ekranlarında fırtına gibi esen Mucize Doktor dizisi sezon finali yapıp tatile girdi. Fox Tv’de yayınlanan ve Taner Ölmez, Onur Tuna’nın başrolde olduğu Mucize Doktor dizisi sezonun en başarılı dizilerinden olmayı başardı. Tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinden dolayı ekranlara ara veren dizinin 2. Sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte dizide Ferman karakteriyle çok başarılı bir sezon geçiren Onur Tuna dizi severlere müjdeyi verdi. Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve yeni bir aşk iddiasıyla gündeme gelen başarılı oyuncu diziyle ilgili şunları söyledi.

İkinci sezonunda sürprizler geliyor

Karantina sürecinde ortalıkta görünmeyen yakışıklı oyuncu normale dönüşün ardından alışveriş yapmak için bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Mikrofonlardan kaçamayan Onur Tuna merakla beklenen dizinin ikinci sezonu ile ilgili şu müjdeyi verdi. “İkinci sezon erken başlayabilir. Bir süredir duran çekimler normalleşme adımları ile birlikte yeniden başlayacak.”

Sürprizlere hazır olun!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Fırat Altunmeşe gibi usta oyuncuların görev yaptığı Mucize Doktor ilk sezonunda reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmadı. Değişik konusu ve sıra dışı hikâyesiyle beğenilen dizinin 2. Sezonu bu ay içinde başlayacak. Dizinin ikinci sezon çekimler için yakın zamanda kamera karşısına geçeceklerini açıklayan Onur Tuna Dizi severler için sürpriz olacağını belirtti ve ekledi. ‘Yeni sezon için çok heyecanlıyım. Bu süreçte senaristlerimiz oldukça güzel bir senaryo çıkardılar. Bizde bu süreçte en iyi şekilde oynamak için harekete geçeceğiz. Ancak ikinci sezonun ilk sezondan

Onur Tuna Kimdir?

1988 Çanakkale doğumlu yakışıklı oyuncu 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi alan oyuncunun 70'e yakın şarkısı vardır. Lisanslı voleybol ve basketbol oyuncusu olan Onur Tuna lisede tiyatro oyunlarında yer aldı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profesyonel mankenlik yapan başarılı oyuncu, İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. “Hayat Devam Ediyor” adlı diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Tuna, Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” adlı diziyle şöhreti yakaladı. Mucize Doktor dizsinde Ferman karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Onur Tuna’ya canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar