Şok! Gel Dese Aşk Final Yaptı!

Şok! Gel Dese Aşk Final Yaptı!
Atv ekranlarında beş bölüm yayınlanan ve Osman Sınav tarafından hazırlanan Gel Dese Aşk’ın setlere döne haberi beklenirken sessiz sedasız final yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar!

Dizi dünyası şok bir haberle sarsıldı. Atv ekranlarında yayına başlayan ve beş bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilen Sinegraf imzalı Gel Dese Aşk dizisinin setlere geri dönmesi beklenirken final yaptığı ortaya çıktı. Osman Sınav tarafından projelendirilen ve yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği ve senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alına Gel Dese Aşk büyük umutlarla yayınla başlamış ve ilk bölümler istenilen sonucu alamasa da kanal ve yapım şirketi diziden umudunu kesmemişti. Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu’nun başrolünde yer aldığı dizinin böyle ansızın apar topar yayından kaldırılması herkesi şok etti. Dizinin tekrar başlamasını bekleyen takipçileri ise bu haberle adeta yıkıldı. İşte haberin detayları!

Gel Dese Aşk Bitti!

Usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav tarafından projelendirilen ve Sinegraf tarafından Atv için hazırlanan Gel Dese Aşk’ın yayın ömrü beklenenden kısa sürdü. Uzun hazırlıklar ve büyük umutlarla yayına başlayan ve oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Erkan Saban ve Öykü Gürman gibi usta isimlerin yer aldığı dizi beş bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Diğer diziler tek tek setlere dönerken ve yeni bölümlerin çekimlerine başlarken Gel Dese Aşk’ın setlere dönme tarihi bir türlü netleşmemişti. Son olarak Temmuz ayında sete çıkması beklenen dizide beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Dizinin sete dönmesi beklenirken gelen bilgilere göre dizinin final yaptığı ortaya çıktı. Bu şok gelişme herkesi şaşırtırken dizinin neden final yaptığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin ilk beş bölümü beklenilen reytingi alamamıştı.

Erkan Petekkaya Tutunamıyor!

Gel Dese Aşk’ta evli ancak eşiyle eski bağını ve ilişkisini yitirmiş bir işadamını oynayan Erkan Petekkaya’nın rol aldığı son yapımlar bir türlü istenilen başarıyı yakalayamıyor. Gel Dese Aşk’la bu talihsizliği yenmesi beklenen ancak yine aynı akıbeti yaşayan Erkan Petekkaya’nın yeni bir yapımla ne zaman ekrana geleceği ise şimdilik bilinmiyor. Uzun yıllardır evli bir çiftin arasındaki aşkın bitmesiyle birbirlerine yük olmaya başlamalarını ve bu sırada evli adamın başka ve daha genç bir kadında aradığını bulması üzerine kurulu Gel Dese Aşk böylece tozlu arşivlerde yerini alan diziler kervanına katıldı.

02-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar