Müge Anlı bir günde 5 kayıp birden buldu!

Müge Anlı bir günde 5 kayıp birden buldu!
Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bir rekora daha imza attı. Sevilen sunucu Müge Anlı bir günde 5 kayıp birden buldu!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yayınlanan bölümü ile bir ilke daha imza attı. Gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen program olarak bilinen Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümünde tam 5 kayıbı daha bularak izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Kayıp fertlerinin bulunması için Müge Anlı'ya başvuruda bulunanlar aileler bugün aldıkları haberler ile mutluluktan havaya uçtular. Araştrmacı sunucu Müge Anlı kayıpları eli ile koymuş gibi buldu.Müge Anlı 29 Nisan 2019 Pazartesi günü kimleri buldu? Alzheimer hastası Halil Engindeniz bulundu mu? Eniştesi tarafından kaçırılan Kardelen Budak evine döndü mü? 

1 GÜNDE 5 KAYIBI BULDU!

21 Nisan 2019 tarihinde Etiler / İstanbul'da kayıplara karışan 88 yaşındaki Alzheimer hastası Halil Engindeniz 8 gündür aranıyordu. Bir hafta gçgin süredir aranan Alzheimer hastası Halil Engindeniz'e yaşlı bakım merkezinde ölü olarak bulunduğu açıklandı. Ünlü sunucu Müge Anlı, 88 yaşındaki Halil Engindeniz'in cansız bedenini Adli Tıp Kurumu'ndan kimsesizler mezarlığına götürülürken buldu. Haberi alan aile fertleri sinir krizi geçirdi. Alzheimer hastaları için yapılması istenen 'Sevgi İzi'nin önemine bir kez daha değindi. Alzheimer hastası olan 88 yaşındaki Halil Engindeniz'in kolunda sevgi izi olmasının onun daha kısa sürede bulunmasına yardımcı olacağını belirtti. 

Müge Anlı programına Balıkesir'den katılan anne ve baba 15 yaşındaki kızları Kardelen Budak'ın eski eniştesi tarafından kaçırıldığını belirtti. Eniştesi tarafından kaçırılan Kardelen Budak olayı tüm izleyenleri şoke etti. Araştırmacı sunucu Müge Anlı küçük yaşta bir çocuğu alıkoyan enişteye ateş püskürdü. Eniştenin 3 yıl önce eşinden ayrıldığını ve uzun süredir Kardelen ile bir ilişkisi olduğu öne sürüldü. Gelen iddialar karşısında sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, 15 yaşındaki Kardelen'i bırakması için enişteye çağrı da bulundu. Müge Anlı'nın çabaları sayesinde kurtarıldı. 15 yaşındaki Kardelen ailesinin yanına geri döndü. Ailesinin tam 33 gündür gözyaşları içerisinde aradığı Ferhat Daştan ise Ankara'da bulundu. Ferhat Daştan, kayıp olmadığını ailesinin boş yere onu aradığını ve İzmir'de yeni bir yaşam kurduğunu ifade etti. Diğer yandan erkek arkadaşı ile kayıpları karışmıştı. Kayıp Azeri Ayten Hüseyinova da tam 38 gün sonra evine geri döndü.

29-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler