Afilli Aşk dizisi Ayça (Zeynep Tuğçe Bayat) kimdir?

Afilli Aşk dizisi Ayça (Zeynep Tuğçe Bayat) kimdir?
Afilli Aşk dizisi yaz aylarından ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizide Ayça karakterini Zeynep Tuğçe Bayat canlandıracak. Ayça (Zeynep Tuğçe Bayat) kimdir?

ARC Yapım'dan yepyeni bir dizi ekranlara gelmek üzere. Adı ilk olarak Kötü Kız olarak belirlenen ve Afilli Aşk dizisi yaz aylarında izleyicisiyle buluşacak. Henüz hazırlık aşamasında olan Afilli Aşk dizisi hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? Şimdilik dizinin yayınlanacağı kanal belli değil ancak bazı söylentilere göre diziyi Kanal D ekranlara getirecek. Elimizde yayın tarihi ile ilgili de herhangi bir bilgi yok. Şimdilik sadece oyuncu kadrosu belli olmuş durumda. Afilli Aşk dizisinin başrolünde Zeynep Tuğçe Bayat yer alıyor. Zeynep Tuğçe Bayat'ı Ayça karakteriyle izleyeceğiz. Ayrıca dizide Burcu Özberk, Çağatay Ertuğrul, Yılmaz Kunt, Tamer Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Asena Tuğal, Güzide Arslan, Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Umutcan Ütebay gibi isimler de rol alacak.

Afilli Aşk dizisi Ayça (Zeynep Tuğçe Bayat) kimdir?

Zeynep Tuğçe Bayat, 8 Şubat 1990 tarihinde dünyaya geldi. İlkokulu ve ortaokulu Mersin'de tamamlamıştır. Liseye başlamasıyla birlikte okulun tiyatro kollarına katıldı. Liseyi bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakultesi'nden mezun oldu. İspanya'ya giden Zeynep Tuğçe Bayar, orada oyunculuk dersleri aldı. Türkiye'ye döndükten sonra Turkcell reklamlarında oynadı. Reklamlardaki performansı beğenilince dizi yapımcıları tarafından keşfedilir.

İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında FOX'ta yayınlanmış Arka Sıradakiler dizisiyle birlikte yaşar. Böylece bu diziyle birlikte resmen oyunculuğa başlamış olur. 

2010 yılında ATV'de yayınlanmış Gönülçelen filmiyle kariyerini sürdürdü. 2011 yılında TNT'de yayınlanmış Yıldız Masalı dizisinde rol aldı. 2014 yılında Show TV'de yayınlanmış Ah Neriman dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. 2015 yılında Star TV'de yayınlanmış Çilek Kokusu dizisinde yer aldı. 2016 yılında ATV'de yayınlanmış Seviyor Sevmiyor dizisinde rol aldı. Zeynep Tuğçe Bayat, 2017 yılında oyunculuk kariyerinin ilk sinema filminde rol aldı. Komedi türündeki Şansımı Seveyim filminde Yaprak karakterine can verdi.

Afilli Aşk dizisi konusu

Afilli Aşk dizisi Ayşe Yılmaz karakterinin etrafından şekillenmekte. Ayşe Yılmaz, hayatı boyunca pek çok zorluğa maruz kalmıştır. Ama bir şekilde bu zorluklardan güçlenerek çıkmayı başarmıştır. Kerem ile evlenmesinin ardından hayatında biraz olsun güzel anlar yaşayacaktır.

30-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar