Müge Anlı, Ferhan Tetik bulundu mu?

Müge Anlı, Ferhan Tetik bulundu mu?
Müge Anlı, Ferhan Tetik bulundu mu? Müge Anlı, Ferhan Tetik öldü mü? Müge Anlı Ferhan Tetik olayı ile ilgili şok gelişme.

Atv ekranlarının başarılı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi hergün 10:00'da ekranlara gelmeye devam ediyor. Faili meçhul cinayetlerin ve kayıpların büyük bir titizlik ile işlendiği ve açıklığa kavuşturulduğu program Müge Anlı ile Tatlı Sert, bu hafta da esrarengiz bir olayı gündeme getirdi. 5 gündür kayıp olan Ferhat Tetik aranıyor. Ferhan Tetik bulundu mu? 2 çocuk babası Ferhan tetik öldü mü? Müge Anlı Ferhan Tetik olayı son dakika. Müge Anlı, Ferhan Tetik bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün 51 yaşındaki kayıp Ferhan Tetik'in ailesi yer almaktaydı. 18 Mart günü şüpheli bir şekilde kayıplara karışan 2 çocuk babası Ferhan Tetik'tenhaber alınamıyor. Son zamanlarda maddi sıkıntılar yaşadığına dair bilgiler edindiğimiz Ferhan Tetik'in ailesi Müge Anlı programında yardım istedi. Kaybolmadan bir gün önce evde tartışma yaşandığını söyleyen Ferhan Tetik'in oğlu babasının kaybolması ile ilgili ikinci eşini suçladı. Tır şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Ferhan Tetik, yaklaşık 6 ay önce işten çıkarılmış ve o günden beri işsizmiş. Bu nedenle yaşadığı maaşı sıkıntılar 51 yaşındaki babayı bunalıma sokmuş ve zaman zaman intihar etmeyi düşünmüş. Tüm yakınlarının Ferhan Tetik' ten haber bekliyor olması ancak ikinci eşi Hülya hanımın bu olaya karşı sessizliğini koruması dikkat çekti.
Ferhan Tetik'in oğlu babasının Hülya hanım için annesini terk ettiğini söylemişti. Ancak yakınlarının iddiasına göre son zamanlarda Ferhan Tetik ve Hülya hanım çok şık tartışıyorlarmış. Bu nedenle Ferhan Tetik'in oğlu ve yakınları ikinci eşinden şüphelendiklerini söylediler. Ancak Ferhan Tetik'in ikinci eşi sessizliğini korumaya devam etti. Bunun üzerine Müge Anlı ise Ferhan Tetik'in ikinci eşi Hülya hanıma, 'Sen kocanı aramıyorsan benim de aklıma şüphe düşer. Yüzünü görsem kocanı arayıp aramadığını anlarım. O çocuktan önce senin burada olman gerekir…' dedi.

51 yaşında 2 çocuk babası Ferhan Tetik ile ilgili henüz bir haber gelmedi. Ancak kayıp kişi ile ilgili arama çalışmaları hız kesmeden devam etmekte.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün 10:00'da Atv ekranlarında!

22-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar