Usta Oyuncu Ayla Karaca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Usta Oyuncu Ayla Karaca Son Yolculuğuna Uğurlandı
Geçtiğimiz gün 87 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Ayla Karaca’nın cenaze töreni bugün yapıldı. Usta oyuncu Rum Ortadoks Mezarlığında toprağa verildi.

Geçtiğimiz gün koronavirüs nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Ayla Karaca bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı Eleni karakteriyle seyirci tarafından çok tanınan ve sevilen oyuncunun son zamanlarında İzmir’de bir bakımevinde yaşadığı örenildi. Koronavirüse yakalanan ve ancak durumu ağırlaşan ve hastaneye kaldırılan usta oyuncunun tüm müdahalelere karşın durumunda bir düzelme olmamış ve geçtiğimiz günlerde 87 yaşında hayata veda etmişti. Şarkıcı Onur Akay’ın sosyal medya hesabından duyurduğu haberin ardından ünlü ismin pek çok seveni adeta bir şok yaşamıştı. Magazin dünyası be oyuncu camiasında da derin bir üzüntüye sebep olan Ayla Karaca’nın vefatı sonrası defin işlemleri başlamıştı. Ünlü oyuncunun bugün yapılan cenaze töreni sonrası aile kabristanında toprağa verildiği örenildi.

Usta Oyuncuya Son Görev!

Pek çok yapımda rol alan ve son olarak Yabancı damat Dizisinde canlandırdığı Eleni karakteriyle seyirci tarafından çok sevilen Ayla Karaca son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebiyle hayata 87 yaşında veda etmişti. Usta oyuncu bugün Kadıköy Rum Ortadoks Mezarlığı’nda bulunan kilisede yapılan cenaze töreninin ardından aile kabristanında toprağa verildi. Yapılan defin törenine usta oyuncunun yakınları ve sevenleri katıldı. Törende konuşan oyuncu Ulvi Alacakaptan “Ayla Karaca çok yetenekli, çok kültürlü, 2 tane üniversite bitirmiş gerçek bir İstanbulluydu. Çok hastalıklar atlattı. Koronavirüsü de atlattı fakat sonra diğer hastalıklardan kaybettik. Türk sinema ve Tiyatrosu için unutulmaması geren bir isim. Pek öyle gözükmüyor ama inşallah unutulmaz” ifadelerini kullandı.

Yeğeni Açıklama Yaptı!

Usta oyuncu Ayla Karaca’nın defin töreninde bulunanlardan yeğeni Ani İsrailya ise usta isim hakkında “huzurevinde yaşıyordu İzmir’de uzun yıllardır. Geçen seneye kadar çok iyiydi. Bu korona olayına kadar. Keyfi yerindeydi orada. İstanbul’a geliyordu. Arada biz de gidiyorduk. Geçen sene koronavirüs oldu epey bir çekti. Koronavirüsü atlattı fakat huzurevinde yasaklar başladı. Akciğeri bozuldu. Yılbaşından sonra 2 kere hastaneye kaldırıldı. Akciğer tedavisi gördü” ifadelerini kullandı. Yapılan törenin ardından usta oyuncunun cenazesi Kadıköy Rum Ortadoks Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanında toprağa verildi. Usta isim 87 yaşındaydı.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar