Müge Anlı hasreti sona erdi!

Müge Anlı hasreti sona erdi!
Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. İlk bölümü ile ekranlara gelen program sevenlerinin büyük özlemini sona erdirdi. Sosyal medyada da #MügeAnlıBaşladı etiketi ile ilk sıraya oturdu.

ATV ekranlarının büyük beğeni ile izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hasreti bugün son buldu. Birbirinden ilginç ve sıradışı olaylarla evlerimize konuk olan program tüm Türkiye'nin yanı sıra yurtdışından da takip ediliyordu. Kayıpları bulan, hasretleri sona erdiren, karanlık cinayetleri aydınlatan usta sunucu Müge Anlı hayranları bugün bir an olsun ekran başından ayrılamadı. Bugün yayınlanan bölüm her zamanki gibi izlenme rekorları kırdı. Her sabah saat 10.00'da ATV ekranlarında yayınlanacak olan heyecan dolu program Müge Anlı ile Tatlı Sert'i ATV CANLI İZLE adresinden canlı olarak takip edin..

BOMBA GİBİ BAŞLADI!

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Müge Anlı sosyal medyada da gündeme oturdu. Müge Anlı hayranları onu twitter da en üst sıraya yerleştirdi. Müge Anlı twitterda #MügeAnlıBaşladı etiketi ile 3. sırada yerini aldı. Başarılı sunucu daha yeni sezonun ilk bölümünde Almanya'dan gelen Petra Engel'in babası Mustafa Tosun'u buldu. #MügeAnlıBaşladı etiketi, 1. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, program sonuna kadar kalmayı başardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı İzle, İnternetten Canlı ATV izle, ATV HD izle...

05-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler