Müge Anlı İle Tatlı Sert'te neler oluyor?

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te neler oluyor?
Sabah ve kadın kuşağının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert gündeme damga vurmaya devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün sabah saat 10.00’da ekranlara geliyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun'un yaptığı program 2008 yılından bu yana atv'de sabah kuşağında yayınlanıyor. Program kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin netleşmediği cinayetlerin aydınlanması gibi başlıklarla karşımıza çıkıyor. Kısacası ATV ekranlarında gündüz yayınlanan programda kayıplar bulunuyor. Cinayetler görgü tanıklarının da yardımıyla, polisle de işbirliği yapılarak çözülüyor.
Her gün birbirinden farklı olayların konu alındığı programda kimi zaman gözyaşı dökülüyor, kimi zaman mutluluk çığlıkları atılıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Konusu
Faili meçhul cinayetler, kayıp çocuklar ve kayıp anne babaların bulunmasının yanında birçok sosyal sorumluluk projesine olan katkılarıyla adından sıkça söz ettiren program, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitliyor. Müge Anlı ve ekibi, ellerine ulaşan kayıp dosyalarının, cinayete kurban giden kişilerin ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak kayıpları bulmaya, olayları aydınlatmaya son sürat devam ediyor...
Müge Anlı’da son gelişme…
Müge Anlı İle Tatlı Sert’te son birkaç programda 10 yaşındaki Ceylin Atik’in cumartesi gününden beri kayıp olması işlendi. Görgü tanığının ifadesi doğrultusunda sonuca ulaşıldı ancak maalesef ki Ceylin’den kötü haber geldi. Ceylin komşusunun evinde ölü bulundu.

16-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler