Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak?
Geçtiğimiz sezonlarda programına daima ağustos sonunda başlayan Müge Anlı'nın 14 sezon süren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15. sezonu ne zaman ekranlarda olacak?

Gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile tatlı sert geçtiğimiz ay sezon finali yaparak tatile girmişti. Babası ve düğünle ilgili iddialara maruz kalan Müge Anlı epeydir sessizliğini soruyor. Hal böyle olunca Atv izleyicisi sevilen sunucu Müge Anlı’nın programına devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Müge Anlı ile tatlı Sert programı yeni sezon ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi açıklandı mı? Müge Anlı ve hayatı haberimizde. Şimdi detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak?

Müge Anlı yine birbirinden ilginç ve karmaşık dosyalarla geçen sezana damga vuran isimlerden biri oldu. Yaz tatilini başlamasıyla programına ara veren ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde düğün yaptı. Düğün sırasına babasını kaybeden ünlü isim yoğun eleştiriler adlı ancak tepkisiz kaldı. Hal böyle olunca Müge Anlı hayranları endişelenmeye başladı. ATV ekranlarının heyecanla takip edilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in iptal edileceğine dair ne Müge Anlı’dan ne de kanal yönetiminden bir açıklama yapılmadı.

Ağustos sonunda 15. Sezona başlayacak

Dolayısıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programı her sene olduğu bu yıl da ağustos sonunda ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezonlarda programına daima ağustos sonunda başlayan Müge Anlı'nın büyük bir aksilik olmazsa aynı dönemlerde başlayacağını söyleyebiliriz. Ünlü sunucunun tam 14 sezondur aralıksız sürdürdüğü Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 15. sezonuyla hafta içi her gün saat 10:00'da ekranlarda olacak.

Müge Anlı Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Daha üniversite sıralarında Kanal 6'da staja başlayan Müge Anlı kısa sürede kadroya alınarak Kanal 6’nın yönetmen yardımcısı oldu. Magazin gazeteciliğin gediklisi Kenan Erçetingöz'ün teklifi üzerine Magazin gazeteciliğine başlayan Anlı, Dobra Dobra adlı magazin programıyla adını duyurdu. Ardından Kanal D'de program sunmaya başlayan Müge Anlı 14 yıl aralıksız sürdüreceği “Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ünlü sunucu 25 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi.

04-08-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar