Müge Anlı’da sapık enişte dehşeti! 15 yaşındaki kıza cinsel istismar!

Müge Anlı’da sapık enişte dehşeti! 15 yaşındaki kıza cinsel istismar!
Müge Anlı’da sapık enişte dehşeti! 15 yaşındaki kıza cinsel istismar! Müge Anlı ve Tatlı Sert programında enişte dehşeti masaya yatırıldı.

Ülkemiz gün geçmiyor ki gündemine bomba gibi haber düşmesin. Müge Anlı’da sapık enişte dehşeti masaya yatırıldı. 15 yaşındaki kıza cinsel istismar haberi tüm detaylarıyla yazımızda. Şimdi detaylar.

Müge Anlı’da sapık enişte dehşeti! 15 yaşındaki kıza cinsel istismar!

Ülkemiz son zamanlarda bir gariplik ülkesi oldu. Gün geçmiyor ki gündemi sarsacak bir olay yaşanmasın. Son yaşanan olay ise yok artık dedirtti.

ATv'de tatınlanan Tatlı Sert programında Halil Budak ve Sedef Budak çifti, 15 yaşındaki kızları Kardelen'in eniştesi tarafından istismara uğradığını söyledi. Olayın kendisi gibi detayları da mide bulandırıcı. 

Daha Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz haberi unutulmamışken yeni bir gelişme ortalığı sarstı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında cinsel istismar dehşeti masaya yatırıldı.

Halil ve Sedef Budak çiftinin kızı Kardelen eniştesi Mustafa tarafından kaçırıldı. Kardelen’in teyzesinden boşanan enişte Mustafa’nın Kardelen’i 12 yaşından beri cinsel istismar ettiği anlaşıldı.

Enişte dehşeti nasıl yaşandı?

 

 

Tek çocukları olan Mustafa ve Yaprak çiftinin 2 sene önce ikiz bebekleri dünyaya geldi. Sedef Budak, kızı Kardelen’i kız kardeşine yardım için gönderdi. 3 ay teyzesi ve eniştesiyle kalan Kardelen daha sonra ailesine döndü.

5 ay önce Mustafa ve Yaprak çifti anlaşamayarak boşandı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Kardelen 22 Nisan sabahı kardeşinin okula götürmek bahanesiyle evden ayrıldı. 3 saat sonra Kardelen’in teyzesi Yaprak, kız kardeşi Sedef’i aradı

ve "Mustafa beni aldı ama nereye götürüyor bilmiyorum" dedi. Durum hemen polise bildirildi. Yapılan tahkikat sonucu Mustafa ve Kardelen en son Muğla'nın Bodrum ilçesinde kameralara yakalandı. Aile durumu Müge Anlı’ya da bildirdi.

Aile hemen canlı yayına alındı. Canlı yayına bağlanan Kardelen'in teyzesi Yaprak şunları söyledi. "Ben hiç böyle bir şeyden şüphelenmedim. Ablam bana çocuklara baksın diye gönderdi Kardelen'i ama o göz koymuş.

Ben anlayamadım hiç. Bodrum'da hiç tanıdığı yok. Kocamın babasına sorun o bilir. Benim üç tane yavrum var çok kötüyüm ben dünyamı yıktı benim. Eşimin beni aldattığını şüphelendim ama Kardelen olacağı aklıma gelmedi." 

Derhal Bodrum'daki otel sahibi ile irtibata geçildi. Canlı yayını bağlanan otel sahibi de bir açıklama yaptı. "Bu kardeşlerimiz bir gün önce benim otelde kaldılar. Kız ayrı odada Mustafa ayrı odada kaldı. Kardelen’e sorduğumuzda Mustafa için ‘babam’ dedi."

Olay üzerindeki sis perdesi ise gelen bir telefonla aralandı. Canlı yayına telefonla bağlanan Kardelen, eniştesiyle gittiğini doğruladı ve şu açıklamayı yaptı. "Ben kendim isteyerek gittim" 

Canlı Tv olarak olayı kınıyor ve bir daha böyle olayın yaşanmaması için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

26-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler