Müge Anlı'nın başörtülü Sultan Ahmet pozları sosyal medyaya yansıdı

Müge Anlı'nın başörtülü Sultan Ahmet pozları sosyal medyaya yansıdı
Ünlü sunucu Müge Anlı'nın Sultan Ahmet Camii Meydanı'ndaki başörtülü fotoğrafları gündem oldu. Müge Anlı kamufle olmak için bakın neler yaptı?

Ünlü sunucu Müge Anlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunucu Müge Anlı program sonrası Sultan Ahmet Cami'ne gitti. Arkadaşlarıyla Sultan Ahmet'e giden Müge Anlı tanınmamak için büyük çaba sarfetti. Arkadaşlarının paylaştığı fotoğraflara yorum yapan Müge Anlı'nın başörtülü fotoğrafları ise çok konuşuldu. "Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka seviyorum" notuyla paylaşım yapan Müge Anlı ile arkadaşlarının sosyal medya atışmaları ise renkli anlar oluşturdu.

Müge Anlı Sultan Ahmet'te nasıl kamufle oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ile hafta içi ekrana gelen Müge Anlı büyük bir izleyici kitlesine sahip. Başarılı sunucu Müge Anlı yakın zamanda bir Instagram hesabı açmıştı. Özel hayatıyla ilgili paylaşımlarını bu hesabından yapan Müge Anlı'nın son paylaşımları ise dikkat çekti. Müge Anlı arkadaşlarıyla gittiği Sultan Ahmet meydanında tanınmamak için şapka ve güneş gözlüğü kullandı. Müge Anlı bir fotoğrafta ise başörtüsü, maske ve gözlükle kamufle oldu. Anlı'nın arkadaşı o pozu, "Fotoğraf çektirmek istemeyince görünmez olan bir arkadaşınız var mı?" notuyla paylaştı. Anlı bu paylaşıma, "Aşk olsun. Hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor" yazarak cevap verdi.

Müge Anlı Sultan Ahmet Camii'nde dua etti

"Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka seviyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin" diyen Müge Anlı yoğun iş temposuna Sultan Ahmet'te mola verdi. Ramazan dolayısıyla Sultan Ahmet Camii'ne giden Müge Anlı'ya arkadaşları eşlik etti. Sosyal medya paylaşımları yapan arkadaş grubu ile Müge Anlı'nın yorumları ise takipçilerinin dikkatineden kaçmadı. Atv'de yayınlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'le seyirciyle buluşan Müge Anlı yoğun bir tempoyla çalışıyor. Gerçek hayattan çarpıcı hikayeleri ekrana taşıyan Müge Anlı, program dışındaki hayatından kesitleri zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor. Müge Anlı'nın sosyal medya hesabı 2 milyonu aşkın takipçi sayısına sahip.

05-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar