Murat Dalkılıç'tan büyük gaf Aldatmak modernliktir

Murat Dalkılıç'tan büyük gaf Aldatmak modernliktir
YouTube kanalında ünlü isimleri ağırlayan Danla Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu hemen her kesimden infiale yol açtı.

Şarkıcı ve söz yazarı Murat Dalkılıç'ın yaptığı büyük gaf şaşkınlığa yol açtı. Danla Bilic’in YouTube kanalına konuk olan ünlü şarkıcının “aldatmak modernlikti” sözleri başta takipçileri olmak üzere hemen her kesimden büyük tepki gördü. Magazin severler merak ediyor, Murat Dalkılıç neden gaf yaptı? Murat Dalkılıç oyuna mı getirildi? Murat Dalkılıç’ın tepki çeken “'aldatma' yorumu haberimizde. Şimdi detaylar

Murat Dalkılıç'tan büyük gaf Aldatmak modernliktir

YouTube kanalında ünlü isimleri ağırlayan Danla Bilic'in yaptığı program her bölümde ayrı bir skandala yol açıyor. Uzun süre gündemi meşgul etmesiyle tanınan Danla Bilic’in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu başta kadın izleyicilerden olmak üzere hemen her kesimden infiale yol açtı.

Sosyal medyanın diline düştü.

Sorularıyla muhatabını derin tartışmalar sürükleyen ve her bölümüyle tartışma başlatan ünlü fenomen Danla Biliç, programına konuk ettiği Murat Dalkılıç'a 'Neden aldatıyorsunuz bizi?' diye soru sordu. Neye uğradığını şaşıran ve kısa bir süre şok geçiren Murat Dalkılıç garabet bir cevap verdi. İşte o tuhaf açıklama: “Ben aldatmayı yalan söylemek olarak düşünüyorum. Dürüst olan insanlar bence aldatmış sayılmıyor. Çünkü yalan söylemiyor. Aldatmak değil yani. Aldatılmış bişi yok. Baya söylüyor yani"

Aldatmayı modernlik olarak göstermeyin

Sözleriyle sevenlerinden ve kadın izleyiciden büyük tepki alan ünlü şarkıcının bu sözleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Özellikle kadın izleyicilerden büyük tepki alan Murat Dalkılıç’ın Danla Biliç’in tuzağına düştüğü yorumları yapıldı. Kadına şiddetin hız kesmediği ülkemizde Murat Dalkılıç’ın gafına takipçileri “Merve Boluğur boşuna delirmemiş', 'Murat Dalkılıç ve türevlerinden koşarak uzaklaşın', 'Aldatmak övünülecek, normalleştirilecek bir şey değil', 'Aldatmayı da artık modernlik olarak göstermeyin ya' gibi yorumlar yaptı.

Murat Dalkılıç Kimdir?

1983 İzmir doğumlu Dalkılıç, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 15 yaşında ilk müzik grubunu okulda kurmuş ve grubun solistliğini üstlenen Dalkılıç, barlarda gitar çalarak müzik kariyerine adım attı. 2008 yılında Kasaba şarkıyla çıkış yapan Murat Dalkılıç, 2010 “yılında ilk stüdyo albümü Merhaba’yı yayımladı. Türkiye Video Müzik Ödülü ve bir Altın Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalkılıç, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014’te Söyle Söyleyebilirsen yarışmasını sundu ve Sil Baştan dizisinde rol aldı. 24 Ağustos 2015’te Merve Boluğur ile evlenen Dalkılıç, 11 Eylül 2017 tarihinde boşandı.

Albümleri:

Merhaba (2010)

Bir Güzellik Yap (2012)

Daha Derine (2014)

Epik (2016)

Afeta (2019)

Rol aldığı diziler ve filmler:

2014 – Silbaştan (TV Dizisi)

2018 – Dünya Hali (Sinema Filmi)

11-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar