Murat Yıldırım'dan dev anlaşma

Murat Yıldırım'dan dev anlaşma
Son dönemin başarılı isimlerinden Teşkilat Dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım dünyaca ünlü bir giyim markasıyla büyük bir reklam anlaşması imzaladı.

Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan ve peş peşe pek çok iddialı ve üst düzey yapımda yer alan ünlü oyuncu Murat Yıldırım bu günlerde belki de kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. Ünlü isim adeta nefes almadan o setten bu sete koştururken popülaritesini de her an dahada artırıyor. Ünlü oyuncu şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynarken aynı zamanda Nefes: Yer Eksi İki adlı filmi de yeni bitirdi. Öbür taraftan ünlü isim geçtiğimiz sezon Aziz dizisinde yer almıştı. Daha öncede Ramo dizisi ile ekrana gelen oyuncu aynı zamanda Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın da sunuculuğunu yapmıştı. Bu kadar yoğun bir çalışmanın arasında Murat Yıldırım aynı zamanda zaman zaman da reklam filmleriyle ekranda yer alıyor ve ünlü markaların reklam yüzü oluyor. Oyuncu son olarak yine büyük bir reklam anlaşmasına imza attı.

Murat Yıldırım’dan dev reklam anlaşması

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ile seyirciyle buluşan başarılı oyuncu Murat Yıldırım ayrıca sinema projeleriyle de sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu bu kadar yoğun bir tempoda çalışırken son olarak büyük bir reklam anlaşmasına imza attı. Pek çok reklam teklifi alan ünlü isim dünyaca ünlü bir giyim markasının reklam yüzü oldu. Murat Yıldırım Türkiye’nin yanı sıra dünyada da büyük bir marka olan Süvari’nin reklam yüzü oldu. Oyuncunun bu marka ile birlikte belirlenen reklam çekimleri için yakında İspanya’ya gideceği ve burada bulunan Mayorka plajlarında markanın reklam filminin çekimlerine katılacağı öğrenildi. Ünlü isme bu reklam çekimlerinde ayrıca İspanya’nın ünlü yabancı modellerinin de eşlik edeceği öğrenildi. Ayrıca oyuncu Süvari markasıyla birlikte Dubai ve Kuveyt’te düzenlenecek özel davetlere de katılacak ve dergi kapak çekimleri yapacak.

Murat Yıldırım

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Murat Yıldırım hemen hiçbir sezon boş kalmıyor ve her sezon bir yapımla seyirci karşısında yer alıyor. Oyuncu son dönemlerde Aziz, Ramo, Nefes: Yer Eksi İki ve halen çekimleri devam eden TRT 1 ekranlarında yayınlanan teşkilat gibi yapımlarda yer alıyor. Teşkilat’ın erkek başrol oyuncusu olan Murat yıldırım bu diziyle birlikte pazar akşamları seyirci karşısına çıkıyor.

08-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar