Ünlü Oyuncu Deniz Çakır’dan Evlilik Kararı

Ünlü Oyuncu Deniz Çakır’dan Evlilik Kararı
Dizilerin ve sinema filmlerinin ünlü ve başarılı oyuncusu Deniz Çakır hayatıyla ilgili flaş bir karar alarak evlenmeye karar verdi.

Dizi ve sinema filmlerinin ünlü isimlerinden biri olan güzel oyuncu Deniz Çakır bir süredir ekranlardan uzak kalıyor. Son zamanlarda daha çok internet yayın platformlarının dizilerinde yer alan ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren ünlü isim öbür taraftan özel hayatında da büyük bir karar aldı. Ünlü isim bir süredir birlikte olduğu iş adamı Bilgehan Baykal ile evlenme kararı alarak hayatında büyük bir değişikliğe gitti. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çiftin evlilik kararı magazin basını ve internet haber sitelerinde geniş yer alırken çiftin evlilik için sezon sonunu beklediği ve önümüzdeki yaz aylarında nikah kıyarak dünya evine girecekleri öğrenildi. Oldukça mutlu bir birliktelikleri olan çiftin bu kararı çiftin yakınlarını ve sevenlerini de oldukça mutlu etti.

Deniz Çakır & Bilgehan Baykal

Yaklaşık bir yıldan beridir birlikte olan ünlü oyuncu Deniz Çakır ile iş adamı Bilgehan Baykal büyük bir karar alarak evlenmek için harekete geçti. Oldukça mutlu bir birliktelikleri olan çift bu süreci evlilikle taçlandırmaya karar verdi ve yaz aylarında evlenerek dünya evine girmenin hazırlıklarını yapmaya başladı. Dizilerin ve filmlerin aranılan oyuncularından olan Deniz Çakır’ın bu kararı sevenlerini ve hayranlarını oldukça mutlu etti. Öbür taraftan çiftin yaz ayları için aldığı evlenme kararının tam tarihinin ise belli olmadığı ve bunu ilerleyen bir zamanda belirleneceği öğrenildi. Çiftin yaz ayında gerçekleşecek evliliklerinin sadece bir nikah mı yoksa büyük bir düğün mü olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Tiyatroda Boy Gösteriyor

Bir süreden beri televizyon ekranlarından uzak duran ünlü oyuncu Deniz Çakır son dönemde internet yayın kanallarının dizilerinde ve filmlerinde yer alıyor. Ünlü oyuncu bu dönemde ayrıca tiyatro sahnelerinde de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Deniz Çakır şu sıralar ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk’la birlikte sahne alıyor. İkili Tatavlada Son Dans adlı oyunda aynı sahneyi paylaşırken oyun kapalı gişe oynuyor. 6 – 7 Eylül olaylarını konu alan oyunu Berfin Zenderlioğlu yönetiyor. Deniz Çakır ayrıca Sertab Erener ve Kalben gibi şarkıcılarla birlikte Fecri Ebcioğlu’nun saygı albümünde Boşvermişim adlı şarkıyı seslendirdi. Ünlü oyuncunun yeni dönemde bir televizyon ekranında yayınlanacak bir dizi için çalışmalarını ve senaryo okumalarını da sürdürdüğü öğrenildi.

08-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar