Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Aziz'e yeni bir oyuncu daha katıldı

Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Aziz'e yeni bir oyuncu daha katıldı
Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan Aziz dizisinin kadrosu genişliyor. Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Aziz'e yeni bir oyuncu daha katıldı.

Televizyon ekranları yeni sezonda yeni dizilerle renkleniyor. Birçok yapım şirketi yeni sezon için hazırladıkları projelerini hızlandırdı. O3 Medya imzası taşıyan dizilerden biri olan Aziz için de cast çalışmaları devam ediyor. Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Aziz dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre birçok usta oyuncuyu kadrosunda toplayan Aziz dizisinde Yılmaz Bayraktar da dahil oldu. Show Tv'de yayınlanacak Aziz dizisinde Murat Yıldırım, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan gibi birçok sevilen oyuncu yer alıyor.

Yeni dizi Aziz kadrosunda hangi oyuncular var?

Show Tv'nin iddialı dizilerinden biri olacak Aziz için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Zeynep Günay Tan'ın yönetmen koltuğunda olduğu Aziz dizisi güçlü bir castla yeni sezona girmeye hazırlanıyor. Aziz dizisinin Eylül ayında sete çıkması planlanırken oyuncu kadrosu da netleşmeye devam ediyor. Akıncı dizisinde Cüneyt Komiser karakterini canlandıran Yılmaz Bayraktar yeni sezonda Aziz dizisiyle seyirciyle buluşacak. O3 Medya imzalı iddialı dizi Aziz kadrosunda Murat Yıldırım başrolde yer  alırken çok güçlü isimler oyuncu kadrosunda. Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya şuana kadar Aziz için anlaşma sağlayan oyuncular.

Yılmaz Bayraktar Aziz kadrosunda

Aziz dizisi hazırlıkları devam ederken Murat Yıldırım'ın canlandıracağı Aziz karakterinin üvey kardeşi Kenan'ın Yılmaz Bayraktar tarafından canlandırılacağı öğrenildi. 1930'lu yıllarda Antakya'da geçen bir hikayeyi ekrana taşıyacak Aziz dizisi Eda Tezcan tarafından yazılıyor. Fransız teğmenin ölümüne neden olan Aziz memleketinden ayrılmak durumunda kalıyor. Murat Yıldırım'ın canlandıracağı Aziz Payidar karakteri geride bir de sevdiği Dilruba'yı bırakmıştır. Olay unutulduktan sonra memleketine geri dönen Aziz için hiçbir şey artık eskisi gibi değildir. Güçlü oyuncuların performansıyla ekrana taşınacak Aziz'in hikayesi iddialı bir dönem projesi olarak yeni sezonda evlerinize konuk olacak. Aziz ekibi Eylül'de sete çıkmaya hazırlanırken diğer yandan cast çalışmaları devam ediyor. En çok merak edilen ise Murat Yıldırım'la partner olacak kadın başrol oyuncusu. Aziz'le ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

09-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar