İlknur Soydaş’ın Karabiberim İsyanı

İlknur Soydaş’ın Karabiberim İsyanı
22 yıl önce bir klipte rol aldı ve o günden bugüne o kliple ve o şarkıyla anılıyor. İlknur Soydaş Karabiberim’le anılmasına isyan etti.

Bazı sahneler ya da anlar magazin dünyasında bir kere yer aldıktan sonra ne yazık ki kolay kolay unutulmuyor. Özellikle ekranda yaşanan bazı anlar yaşayanın yakasını bir türlü bırakmıyor. Filmlerde kötü karakteri canlandıran ve bu roller üzerine yapışan oyuncular gibi bazı kişilerde bazı olaylarla anılır kalır. Yıllar önce bir klipte rol alan ve bir sahnede şarkıcı tarafında zeytin yedirilen ünlü isim İlknur Soydaş’da bu isimlerden biri. 22 yıl önce Serdar Ortaç’ın ünlü şarkısı olan Karabiberim adlı şarkının klibinde rol alan ünlü isim burada zeytin yedirme sahnesiyle yıllardır dillerden düşmüyor ve unutulmuyor. Yıllardır ortalarda görünmeyen ve evlendikten sonra piyasaya uzak kalan ünlü isim İlknur Soydaş yıllar sonra yeniden ortaya çıktı ve hala karabiberim ile anıldığını söyleyerek adeta isyan etti. Ünlü isim ayrıca setleri özlediğini de dile getirerek iyi bir proje beklediğini belirtti.

Karabiberim Üzerine Yapıştı

22 yıl önce dönemin en meşhur şarkılarından olan Serdar Ortaç’ın seslendirdiği karabiberim adlı şarkıya çekilen klipte rol alan ve burada Serdar Ortaç’ın zeytin yedirdiği ünlü isim İlknur Soydaş evlendikten uzun yıllar sonra yeniden görüntülendi. Piyasaya uzun süredir uzak kalan ünlü isim magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Ünlü isim karabiberim şarkısına çekilen kliple ilgili olarak “karabiberimle var olmadım. Birçok dizi ve sinema projelerinde oynadım. Ama sürekli Karabiberim ile gündeme getiriyorlar. Resmen üzerime yapıştı. Yanlış anlaşılmasın karabiberim klibinde oynadığım için rahatsız değilim ama bir gerçek var birçok projede yer aldım” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu daha sonra sözlerine devam ederek “Bodrum’da Serdar’ın eşiyle tanıştım. Ben Serdar’ı çok severim. Karabiber klibinden para almadım. Sonra iki klibinde daha oynadım, onlardan parpa aldım” ifadelerini kullandı.

Setlere Dönmek İstiyor

Evlendikten sonra setlere ara veren uzun süredir herhangi bir projede yer almayan ünlü isim İlknur Soydaş setlere dönüp dönmeme kararı sorulduğunda “iyi bir proje olursa neden olmasın. Set ortamını çok özledim. Yaklaşık 10 yıldır setlerden uzak kaldım. Bu yıl setlere dönme kararı aldım. Dizi olmaz ama sinemalardan teklif olursa kabul edeceğim. Diziler çok uzun soluklu olduğu için o kadar vakit ayıramam” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu uzun yıllardır setlerden uzak kalmıştı. İlknur Soydaş unutulmayan diziler Unutabilsem’de rol almıştı. Oyuncu son olarak Cam Kırıkları’nda setlerde yer almıştı.

09-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar