Ne yaptılarsa olmadı. Aşk-ı Roman yayından kaldırıldı!

Ne yaptılarsa olmadı. Aşk-ı Roman yayından kaldırıldı!
TV8 ekranlarının yeni dizisi Aşk-ı Roman yapılan tüm müdahalelere rağmen reytinglerde tutunamadı. Son olarak gelin adayı Hanife'nin katıldığı dizi reyting kurbanı oldu. Aşk-ı Roman yayından kaldırıldı mı?

Kaan Güvenilir ve Solmaz Çiroz'un başrollerini paylaştığı dizi Aşk-ı Roman büyük bir hüsrana uğradı. Daha sezona tam bir giriş yapamayan Aşk-ı Roman dizisinin reytinglerde başarı göstermesi için elden ne geliyorsa yapıldı. Ama sert eleştirilere maruz kalan dizi kanal yönetiminin aldığı karar ile yayından kaldırıldı. Aşk-ı Roman dizisinin bölümlerini canlı ve HD kalitede izlemek için canlitv.com adresini ziyaret edin. Ayrıca TV8 Canlı İzle diyerek kanalın en kaliteli yayına ulaşabilirsiniz..

AŞK-I ROMAN YAYINDAN KALDIRILDI

Show TV ekranlarının fenomen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in adını tüm Türkiye'ye duyuran adaylarının başrollerini oynadığı diziden kötü haber geldi. Aşk-ı Roman dizisi daha yayınlandığı ilk günden büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Solmaz, Kaan ve Nurullah'ın başrollerini paylaştığı Aşk-ı Roman dizisi, ilk bölümde reyting listelerini alt üst etmişti. Ancak dizi ilerleyen bölümlerde aynı başarının yanına bile yaklaşamadı. 

Aşk-ı Roman dizisinin kadrosuna gelin adayı Hanife Gürdal'ın da dahil olacağı açıklanmıştı. Hatta Hanife'nin yer aldığı tanıtım fragmanı da yayınlanmıştı. Fakat TV8 kanal yönetimi reytinglerdeki düşüş ve gelen sert eleştirilere daha fazla dayanamadı ve dizi apar topar yayından kaldırma kararı aldı. Ve 15 Eylül Cuma günü yapılacak final bölümüyle Aşk-ı Roman ekranlara veda edecek.

12-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar