Yeni dizi 'Ufak Tefek Cinayetler.'

Yeni dizi 'Ufak Tefek Cinayetler.'
Yeni sezon yepyeni dizlerle başlarken, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin çekimleri de eylül ayının sonunda başlıyor. Sezona iddialı bir giriş yapması beklenen dizinin ekim ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Merakla beklenen dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Ali Bilgin yapacak.  Dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi kaleme alıyor.

Liseden tanışan 4 kız arkadaşın hikayelerinin anlatılacağı dizi merakla bekleniyor. Dizinin çekimleri Zekeriyaköy’de kiralanan villalarda yapılıyor.

Burçin Terzioğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ ve Derya Beşerler’in başrolleri paylaştığı dizinin ekimde Star Tv’de başlaması bekleniyor.

Burçin Terzioğlu kimdir?

Oyuncu 9 Mart 1980 İstanbul doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Aktör Stüdyo ve Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Sevilen sanatçı daha önceden Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Yılan Hikayesi, Kınalı Kar, Aliye, Ezel, Merhamet ve Poyraz Karayel gibi sevilen dizilerin kadrosunda yer almıştır.

 Aslıhan Gürbüz kimdir?

16 Şubat 1983 Eskişehir/Seyitgazi doğumludur.  Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. 2005 yılında profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Büyük Buluşma, Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl ve Bodrum Masalı gibi dizilerde  rol almıştır.

11-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar