Necati Şaşmaz icralık oldu, bakın borcunu kim ödedi?

Necati Şaşmaz icralık oldu, bakın borcunu kim ödedi?
Gün geçmiyor ki oyuncu dünyasından bir kötü haber gelmesin. Yaptığı projelerle uzun yıllar başarının adresi olarak gösterilen Necati Şaşmaz icralık oldu, bakın borcunu kim ödedi?

Gün geçmiyor ki sanat, moda ve oyuncu dünyasından bir haciz haberi gelmesin. Yaptığı projelerle uzun yıllar ülke gündeminde başarının adrsi olarak gösteriken Necati Şaşmaz icralık oldu, bakın borcunu kim ödedi? Mafya dizilerinin önde gelen oyuncu ve yapumcı Şaşmaz kardeşlerin başı bu sfer kentsel dönüşümle belaya girdi. Necati Şaşmaz neden icralık oldu ve 314 bin liralık borcunu kim ödedi? Herkesin merak ettiği konuyu canltv takipçieleri için araştrdık. Şimdi detaylar

Necati Şaşmaz icralık oldu, bakın borcunu kim ödedi?

Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler... Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin başarılı iki mimarı. Şimdi iklinin ismi bir kez daha gündemde. Ancak bu sefer ortada bir başarı hikayesi yok tam tersi ikilinin ismi borç ve haciz iddialarıyla gündeme geldi. Canlitv mikrofonlarına konuşan Raci Şaşmaz, kendisinden kaynaklanan bir borç nedeniyle kardeşi Necati Şaşmaz’ın şirketinin icralık olduğunu belirtti. Raci Şaşmaz tamamen şahsi meselesi yüzünden başa gelen bu icralık olayından dolayı 314 bin TL ödeme yaparak Necati Şaşmaz'ı hacizden kurtardı.

Kentsel Dönüşüm değil Kentsel Batış!

Uzun yıllar ses getiren dizi ve film projelerinde görmeye alışık olduğumuz Raci Şaşmaz2a nazar değdi. Yapım işlerinden yorulan ve değişik bir projede çalışmak isteyen Raci Şaşmaz büyük umutlarla girdiği kentsel dönüşüm projesiye iflas etti. Marmara Depreminden sonra gündeme gelen kentsel dönüşümün en kötü örneği olan İstanbul Fikirtepe’deki projeye başlayan Raci Şaşmaz, başlamadan biten proje nedeniyle iflası yaşadı. İstanbul Fikirtepe projsesine ‘mimar’ olarak giren Raci Şaşmaz, fiyasko ile sonuçlanan kentsel dönüşüm için 7,2 milyon liralık teminat gösterdi. Hem de kardeşi Necati Şaşmaz'a ait olan Pana Filmi ipotek gösterdi. Kendisinden kaynaklı bu iflas yüzünden Necati Şaşmaz’ın şirketine haciz geldi. Olaya el koyan Raci Şaşmaz icralık olan şirket için 314 bin TL ödeme yapmak zorunda kaldı.

Kurtlar Vadisi : Kentsel Dönüşüm!

Show Tv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi gibi birçok yapımla karşımıza çıkan Pana Film, bu sefer çok farklı bir durumla gündeme oturdu. 16 Aralık 2019’da talihsiz bir haciz gerçekleştirilen Pana Film sahibi Necati Şaşmaz' olayın şokunu atamadı. Çünkü abisi Raci Şaşmaz, kendine ait bir inşaat şirketinden 7.2 milyon TL alacaklı olan bir faktoring firması yapmıştı. Borçları ödeyemeyen Raci Şaşmaz'a kefil olan Pana Film'e haciz geldi. Olay üzerine Raci Şaşmaz, 41 bin 100 TL teminat verreek haczedilen malları kurtardı. İşin ilginç tarafı her şey göz önünde yapıırken taraflardan biri olan Pana Film, borçlu firma ile hiçbir ticari bağı ve taraf sıfatının bulunmadığını öne sürüyordu.

Gerçekler er geç ortaya çıkar

Olay patladıktan sonra gerçekler ortaya çıktı. Sularındurulması için Pana Film’in avukatı Ergün Sarıtaş bir açıklama yaptı. Canlitv platformu olarak sorumlu yayıncılık örneği olarak yapılan açıklamayı aynen veriyoruz. “Müvekkil şirketimizin dosya borçluları ile hiçbir organik ve ticari bağı bulunmamaktadır. Takibine sebep olan ticari ilişkilerde müvekkilin taraf sıfatı bulunmadığı da mahkeme ve icra dosyaları kapsamında açıktır.”

canlitv platformu olarak Şaşmaz kardeşlere geçmiş olsun dilioruz.

11-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar