Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkında flaş gelişme! Ayrıldılar mı?

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkında flaş gelişme! Ayrıldılar mı?
Ünlü oyuncular Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ilişkisinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Evlenmeleri beklenen ünlü çift ayrıldı mı? İşte ayrılık iddialarına neden olan gelişme…

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında yaşanan aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü çiftin mutlu birlikteliği paylaşımlarına da yansıyordu. Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma setinde tanışan Cavadzade ve Alkan aşk yaşamaya başladı. Beraberliklerini evlilikle sürdürmeyi planlayan çiftten ayrılık iddiaları haberleri ise yine gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesaplarından mutlu anlarını paylaşan çiftin ayrılık haberleri gözleri üzerlerine çevirdi. Nesrin Cavadzade'nin sosyal medya hesabından Gökhan Alkan'la beraber olduğu fotoğraflarını silmesi de bu iddiları güçlendirdi.

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı mı?

Nesrin Cavadzade'nin aktif kullandığı ve Gökhan Alkan'la mutlu anlarına ait fotoğraflarını paylaştığı Instagram hesabı dikkat çekti. Ayrıldılar iddilarının gündeme gelmesiyle ünlü oyuncuların sosyal medya hesapları hayranları tarafından kontrol edilmeye başlandı. Nesrin Cevadzade'nin Instagram hesabından Gökhan Alkan ile olan fotoğraflarını kaldırması ise ayrılık iddilarını güçlendirdi. Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın birbirlerini takip etmeye devam ettikleri görülürken Cavadzade tarafından kaldırılan fotoğraflar kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ın hesabında ise Nesrin Cavadzade ile olan fotoğraflar varlığını sürdürüyor.

Nesrin Cavadzade'den dikkat çeken hareket

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ilişkisindeki son gelişeme takipçilerinin kafasını karıştırdı. Cavadzade'nin sildiği fotoğrafları Gökhan Alkan'ın silmemesi ayrılık haberlerine kuşkuyla bakılması sonucunu doğurdu. Ünlü çiftin bir birlerini hala takip ediyor alması da ayrılık iddilarını düşündürüyor. Magazin dünyasına bomba gibi düşen ayrılık haberleri hakkında çiftten henüz bir açıklama gelmedi. Ekranların en entrikalı dizisi Yasak Elma'da birlikte rol alan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan sette tanışıp duygusal bir ilişkiye başlamışlardı. Ünlü çiftin mutlu bir beraberliği vardı. Hatta ünlü çift hakkında evlenecekler haberleri de yapılmıştı. Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çiftinin son günlerdeki davranışları ise ayrılık iddilarını güçlendirdi. Fox Tv'de devam eden Yasak Elma'daki performansıyla göz dolduran Nesrin Cavadzade ve oyuncu Gökhan Alkan'ın ilişki durumu merak edilmeye başlandı.

24-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar