Eda Ece Oyunculuğu Bırakıyor mu?

Eda Ece Oyunculuğu Bırakıyor mu?
Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle her pazartesi akşamı Fox Tv’de seyirciyle buluşan güzel oyuncu Eda Ece oyunculuğu bırakıyor mu? Eda Ece’nin yeni mesleği ne?

Fox Tv ekranlarında her pazartesi akşamları heyecanla beklenen dizelerden biri olan Yasak Elma’nın güzel karakteri Yıldız’ı canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Eda ece seyirci tarafından çok sevilen isimlerden biri. Sosyal medyada da oldukça aktif olan ve özellikle sokak hayvanlarına yaptığı yardımlarla dikkatleri çeken ünlü isim Eda Ece canlandırdığı karakteri de oldukça başarıyla yansıtıyor ve geçiriyor seyirciye. Entrika, iktidar ve güç mücadelesinin yoğun bir şekilde izlendiği Yasak Elma’da daha neşeli bir karakteri canlandıran ve seyirciye de zaman zaman güldüren Eda ece son zamanlarda oyunculuk dışında başka alanlara da yönelmeye başlamış durumda. Ünlü ismin oyunculuğun yanı sıra başka bir meslekte daha aktif bir şekilde rol almak istediği magazin ve sosyal medya sayfalarında yazılıp çizilmeye başlandı. Bu durumda ünlü oyuncunun oyunculuğu bırakacağı şeklinde yorumlandı.

Oyunculuğu Bırakmıyor!

Yasak elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece hakkında çıkan oyunculuğu bırakıyor iddiaları gerçeği yansıtmıyor ama aynı zamanda da bir doğruluk payı var. Ünlü isim oyunculuk yapmaya devam ederken daha aktif bir şekilde ikinci bir meslek daha yapmak istiyor. Eda Ece’nin yine dizi ve film alanında bir ikinci meslek olarak yapımcılığı düşündüğü ve bu alana doğru kaydığı öğrenildi. Ünlü isim geçtiğimiz aylarda bu konuda sorulan sorulara cevap vermiş ve bu durumu doğrulamıştı. Yapımcılığa hazırlanan Eda Ece’nin ayrıca ünlü yapımcı Fatih Aksoy’la birlikte ortak bir yapım şirketi kuracağı da iddialar arasında.  Ayrıca Eda Ece senaryosunu kendisinin yazdığı bir projeyi de dünyaca ünlü bir dijital platforma sattığı kulislerde sıkça konuşulan konuşlardan. Bakalım güzel oyuncunun bu fikirleri ve düşünceleri hayata geçecek mi?

Şevval Sam Yeni Albüm Çıkarıyor

Yasak Elma’da rol alan bir başka ünlü isim Şevval Sam’da Eda Ece gibi sadece oyunculukla yetinenlerden değil. Aynı zamanda şarkıcılık da yapan Şevval Sam’ın bu dönemde yeni bir albüm hazırlığında olduğu iddia edildi. Güzel oyuncu ve şarkıcı Şevval sam yoğun istek üzerine bir kez daha Karadeniz şarkılarından oluşacak bir albüm hazırlığında olduğunu belirti. Ünlü isim ayrıca bu yaz karavanıyla tatile gideceğini de belirtti.

24-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar