Netflix in yeni türk dizisine eklenen son isim Birkan Sokullu oldu

Netflix in yeni türk dizisine eklenen son isim Birkan Sokullu oldu
Netflix'in yeni Türk dizisi Ottoman Rising'in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Diziye son olarak yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu katıldı.

İnternet dizilerinin popülerleştiği şu günlerde Türk dizilerini de Netflix isimli dijital yayın platformunda görmeye başlıyoruz. Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'dan sonra yeni bir proje daha geliyor.

Bilindiği üzere Hakan: Muhafız (The Protector) ilk 10 bölümüyle seyircinin takdirini kazanmış Netflix 3. ve 4. sezonları onaylamıştı. 2.sezonun hazırlıkları devam eden dizinin mayıs ayında seyirciyle buluşması bekleniyor.

NETFLİX'İN YENİ TÜRK DİZİSİ: OTTOMAN RİSİNG 

Netflix Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Hakan: Muhafız'ın ardından yeni bir diziyle anlaşma yaptı. Birbirinden başarılı oyuncuların yer alacağı bu dizinin adı Ottoman Rising olacak. Ottoman Rising dizisinin Fatih Sultan Mehmet'in dönemini konu alacağı ve 6 bölüm süreceği söyleniyor. Kadrosu şekillenmeye başlayan diziye daha önce Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu Damla Sönmez gibi başarılı isimler ve çocuk oyuncu olarak Fuat Fatih Odabaşı eklenmişti.

BİRKAN SOKULLU'DA KADRODA

Son olarak Birkan Sokullu Netflix'in yeni Türk dizisi Ottoman Rising ile el sıkıştı. Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu'nun hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. 

Daha önce BluTV'de yayınlanan Yaşamayanlar isimli internet dizisinde başrolde yer aldığından ilk deneyimini yaşamayacak olan oyuncu şimdi ise Fox TV'de yayın hayatına başlayan Bir Aile Hikayesi dizisinde Berk Güneş karakterine hayat veriyor.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Birkan Sokullu Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı bölümnden mezundur.

Üniversite okurken mankenlik yapmış 2003 yılında ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü olmuştur.

Küçük Sırlar dizisiyle parlayan oyuncu Uçurum, Fatih, Kurt Seyit ve Şura, Hayat Şarkısı, Yüz yüze, Yaşamayanlar gibi dizilerde oynamış ilk başrolünü Hayat Şarkısı dizisinde Burcu Biricik ile paylaşmıştır.

Temmuz 2012'de Aslı Enver ile evlenen oyuncu Ağustos 2015'te boşandıklarını duyurmuştur.

Daha sonrasında kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile yıllar süren bir birlikteliği olan oyuncu bu ilişkiyi de noktalamıştır.

07-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar