Netflix Türkiye şubat ayı programı belli oldu

Netflix Türkiye şubat ayı programı belli oldu
Dizi ve filmlerle dopdolu bir ay geçiren Netflix izleyicisi önümüzdeki şubat ayında pek çok orijinal yapımı ve lisanslı içeriği seyredebilecek İşte Netflix Türkiye şubat programı

Yayınladığı içeriklerle dijital yayın platformlarında zirveyi bırakmayan Netflix Türkiye şubat ayı programı belli oldu. Dizi ve filmlerle dopdolu bir ay geçirecek olan Netflix izleyicisi önümüzdeki şubat ayında da pek çok orijinal yapımı ve lisanslı içeriği seyredebilecek. Birbirinden heyecanlı içerikleriyle Netflix Türkiye şubat programı haberimizde. Şimdi detaylar

Netflix Türkiye şubat ayı programı belli oldu

2023 yılının ilk ayında izleyicisini ekran başına kilitleyen Netflix Türkiye şubat ayında da birbirinden yapımalrı izleyicisiyle buluşturacak. Yerli ve yabancı birçok içeriği izleyiciyle buluşturacak Netflix Türkiye’nin şubat ayı dizileri kadar filmleri de çok konuşulacak. İşte o yapımlar.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

24 Şubat tarihinde yayınlanacak olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne gizem türü bir dizi. Otellerde kalarak yasa dışı günler geçiren gizemli bir anne ile genç kızı, bir yandan karşılarına çıkan tehditlerle baş etmeye diğer yandan geçmişlerinin üzerindeki sır perdesini aralamaya çalışır.

You: 4. Sezon 1. Kısım

09 Şubat günü yayınlanacak olan dizi, Londra'da yeni bir başlangıç yapan Joe’nin geçmişe sünger çekip iyi biri olmak isteyişini anlatıyor. Tövbekâr olmaya çalışan Joe’yi yeni bir takıntı beklemektedir.

Outer Banks: 3. Sezon

Fakirler olarak bilinen bir arkadaş grubunu bir rahibin yönlendirmesini anlatıyor. 23 Şubat’ta yayınlanacak olan dizide, Fakirler grubu, efsanevi bir kayıp şehri arayan tehlikeli bir rakibin yönlendirmesiyle Karayipler ve ötesine doğru maceraya atılır.

The Upshaws: 3. Kısım

16 Şubat’ta izleyicisiyle buluşacak bir Netflix dizisi olan The Upshaws, başarı için her türlü belayı atlatmayı başarabilen Upshaw ailesinin mücadelesini anlatıyor.

Red Rose  

Birkaç serseri gençten oluşsan grup, ölümcül talepler içeren bir uygulamayı indirir ve kâbus gibi bir yaz mevsimi başlar.

Üçüzler  

Mutlu bir yaşam süren bir dedektif, üçüzler olduğunu keşfeder ve geçmişine ilişkin gerçeği ortaya çıkarmak için tehlikeli bir maceraya atılır. Detective Conan'ı kafaya alan dizide gizemli bir şüpheli, bir cinayet işlemek için suç batağındaki Beika şehrine taşınır.

İyi Adamın 10 Günü

Sadık ismi gibi dürüst, sadık ve iyi bir adamdır. İnsan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet ararken kendisiyle yüzleşen bir adamın vicdan muhasebesini anlatan film, aksiyon dolu üçlemenin ilk filmi olarak 10 Şubat’ta başlıyor.

Meşhur Hayalet Ernest

24 Şubat tarihinde yayınlanacak filmde, evlerinde Ernest adlı bir hayalete rastlayan Kevin ve ailesinin yaşadıklarını komedi olarak anlatıyor. Ernest'ın geçmişini araştırmasına yardım eden Kevin, CIA'in hedefi hâline gelir.

Denizlerin Kızı  

Avustralya’dan çıkarak tek başına yelkenle dünyayı dolaşan en genç kişi olmak isteyen maceraperest bir kız, aslında hayalinin peşinden değil korkularıyla yüzleşmek için yola koyulmuştur.

Re Member

14 Şubat’ta izleyicisiyle buluşacak olan film, bir cinayete şahit olan altı gencin zaman döngüsünde sıkışıp kalmasını anlatıyor. Kimliği belirsiz bir cesedin parçalarını bulan 6 öğrenci bu lanetten kurtulup yeni bir güne uyanabilecek mi?

Başıboş  

Melez siyahi bir kadın mutlu müreffeh yaşamaktadır ta ki kadının yaşadığı şirin banliyö kasabasına iki yabancının gelmesine kadar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

28-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar