Netflix Türkiye'den Beren Saat Sürprizi

Netflix Türkiye'den Beren Saat Sürprizi
Netflix Türkiye, Hakan: Muhafız dizisinin ardından ikinci orjinal dizisi için başarılı oyuncu Beren Saat ile anlaştığını duyurdu.

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformu olan, Türkiye’de de hatırı sayılır abone sayısına ulaşan Netflix, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, Türkiye’deki abonelerine bir müjde daha verdi.

Geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye, ilk orjinal dizisi Hakan Muhafız (The Protector) için Çağatay Ulusoy ile anlaştığını ve dizi çekimlerinin başladığını duyurarak Türk abonelerini heyecanlandırmıştı. Fantastik konusuyla dikkat çeken, abonelerin merakla beklediği dizinin, 14 Aralık 2018 tarihinde ilk bölümüyle platformda yer alacağı öğrenilmişti. Yayınlanan fragmanıyla büyük ilgi toplayan, Hakan: Muhafız dizisinin ardından Netflix Türkiye’den abonelerine bir müjde daha geldi.

Beren Saat yeni dizisi ile Netflix'te!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Beren Saat, Netflix ile anlaştı. Ekranlardan uzun zamandır uzak olan, en son Star tv ekranlarında Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde rol alan güzel oyuncunun Netflix ile anlaştığı şu açıklamayla duyuruldu;

The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi Netflix yapımlarının güçlü kadın kahramanları birbirinden farklı hikayeleriyle izleyenlere ilham veriyor; seyircilerde hayallerinin peşinden koşma isteği uyandırıyor. Şimdi sıra Beren Saat’te! Bakalım Beren nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak?”

Beren Saat'in başrolünde olacağı Netflix orjinal dizisi hakkında aktarılan bilgiler bu kadar. Dizi hakkında yeni detaylar geldikçe biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!

21-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar