Netflix'in Yeni Ninja Dizisi 'House of Ninjas': Ninjalar Günümüze Taşınıyor!

Netflix'in Yeni Ninja Dizisi 'House of Ninjas': Ninjalar Günümüze Taşınıyor!
Netflix'in yeni yapımı "House of Ninjas"tan yayınlanan ilk fragman, izleyicilere ninjaların gizemli dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarma sözü veriyor.

Bu Japon yapımı, günümüz aile dinamikleri ile antik dövüş sanatlarını harmanlayarak 8 bölümlük bir aksiyon dolu hikaye sunmayı hedefliyor.

Ninjaların Gizli Dünyası Gün Yüzüne Çıkıyor!

Man From Reno'nun yaratıcısı David Boyle'un yönettiği bu dizi, günümüz Japonya'sında yaşayan Tawara ailesinin hikayesine odaklanıyor. Tawara ailesi, son klan olan ninja ailesidir ve bir görevin ters gitmesi üzerine normal bir yaşama geçiş yapmaya karar verir. Ancak yeni bir tehdit belirdiğinde, aile güçlerini tekrar kullanmak zorunda kalır.

Güçlü Oyuncu Kadrosu

Dizinin başrolünde ve yardımcı yapımcısı olarak yer alan Kento Kaku, Tawara ailesinin ikinci oğlu Haru karakterine hayat veriyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Yosuke Eguchi, Tae Kimura, Kengo Kora, Aju Makita ve Nobuko Miyamoto gibi deneyimli isimler bulunuyor.

Yönetmenin İmzası ve Fragman İle İlk İzlenim

Dave Boyle'un yönetmenliğindeki dizi, etkileyici dövüş sahneleri, güçlü aile dramaları ve modern aksiyonun benzersiz bir kombinasyonunu vaat ediyor. Fragman, izleyicilere "normal" bir hayatı sürdürmeye çalışan savaşçı bir ailenin, kaosun ortaya çıkmasıyla gölgelere geri dönme mücadelesini sergiliyor.

Beklenen Yayın Tarihi: 15 Şubat 2024

Netflix, "House of Ninjas"ın tüm bölümlerini 15 Şubat 2024 tarihinde izleyicilerle buluşturacak. Dizi, dünya genelinde ilgi çeken ninja temaıyla farklı bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.

Netflix'in bu iddialı yapımı, hem ninjalara duyulan ilgiyi hem de günümüz televizyon anlayışına getirdiği farklı bir soluğu merakla beklenen bir yapıma dönüştürüyor. Fragmanı izleyerek siz de bu aksiyon dolu dünyaya adım atabilirsiniz.

Antik Japon savaşçılarını günümüze taşıyan yeni dizi meraklı bir şekilde bekleniyor. Yayınlanmasına günler kalmışken, hakkında birçok farklı yorum şimdiden yapıldı. Dizinin ilk fragmanından sonra ninjaları konu alan kanlı bir aksiyonun vaat edildiğini görmek mümkün oluyor. 

Aksiyon tutkunlarını tatmin edecek fragmanıyla gündeme gelen House of Ninjas, Ninjaların gizemli dünyasına yolculuğa çıkartacak. Günümüz Japonya’sı ile geleneksel savaşçıları bir arada sunan nefes kesici bir hikaye geliyor.

05-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar