Kirli Sepeti’nin üç önemli ismi ayrılıyor

Kirli Sepeti’nin üç önemli ismi ayrılıyor
Pazar akşamlarının ilgi ile izlenen Kirli Sepeti dizisinde üç başrol oyuncusunun birden diziye veda etmesi dizide neler oluyor sorusunu da beraberinde getirdi.

Pazar akşamlarına ayrı bir renk katan Fox TV’nin Kirli Sepeti dizisinin ağır toplarından üçü diziye veda ediyor. Bir kaza ile bacağı kırılan ve çekimlere zorlukla da olsa devam eden Devrim Yakut’un yanı sıra iki ismin daha diziden ayrılması dizi takipçilerinde  şaşkınlığa yol açtı.

Kirli Sepeti’nden beklenmedik ayrılıklar

Eğlenceli ve mizahi yaklaşımı ile önceki sezon ekranlara veda eden Yasak Elma’ya benzetilen Kirli Sepeti dizisinden birbirinden önemli üç isim diziye veda ediyor. Dizinin ana kadrosunda bulunan Devrim Yakut, Serkay Tütüncü ve Aleyna Özgeçen’in diziden ayrılacağı haberi izleyiciler arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Bir süre önce bacağı kırılan Devrim Yakut’un çekimlerde büyük zorluk yaşıyordu. Bir bölüm sonra diziye veda edecek olan dizinin Canan Hanzade’si Devrim Yakut çekimlere zorlukla da olsa alçılı bacağı ile katılarak örnek teşkil etmişti.

Üç ismin ayrılması diziyi nasıl etkileyecek?

Genç kuşağın yükselen yıldızlarından Serkay Tütüncü dizide Kahraman Demir karakterine hayat veriyordu. Ayrıca İlkgül Yıldırım karakterini canlandıran Aleyna Özgeçen’in de diziden ayrılmasıyla Kirli Sepeti büyük bir kan kaybı yaşadı. Yola çıkarken dram tarzında olan dizinin ilerleyen bölümlerde mizahi ağırlığının arttığı gözlendi. Nermin Yıldırım’ın  senaryosunu kaleme aldığı dizide bir üsttekiler alttakiler konusu işleniyor. İstanbul’un zengin bir muhtinde butik bir sitede çalışan hizmetliler ve ve onların işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarına mercek tutan Kirli Sepeti dizisinde bu iki farklı yaşam tarzı arasındaki uçuruma dikkat çekiliyor. 

Yapımcı Fatih Aksoy

Yapımcılığını Fatih Aksoy, Merve Girgin Aytekin ve Direnç Aksoy Sidar’ın üstlendiği dizide Ayça Bingöl, Bestemsu Özdemir, Ceren Mora, Melisa Döndel, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Furkan Palalı, Gözde Seda Altuner, Orhan Becerir gibi önemli isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Medyapım’ın yapımını yaptığı dizi izlenme raporlarındaki seyri ile yayıncı şirket olan Fox TV’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Son bölümde neler oldu?

Hayallerine ulaşmak için ortadaki tek engelin ortadan kalktığını düşünen Songül, Medine ve Hayriye’yi beklemedikleri sürprizler karşılar. Hayriye neye mal olursa olsun Songül’ü kurtarmaya kararlıdır. Fakat bu sefer başına açtığı bela diğerlerinden daha büyüktür ve tek başına bunun üstesinden gelmesi zordur. Dostu ile aşkı arasında bir seçim yapması gereken Medine sadece birine karşı dürüst kalabilir. Herbirisi kendi başlarına dert açarken ayrıca birbirlerininde yardımlarına koşmalrı gerekmektedir. Yardıma koşmaları gecikince acaba başlarına neler gelecektir. 

05-02-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler