Netflix’te Haftanın (7 - 13 Kasım) En Çok İzlenenleri Belli Oldu

Netflix’te Haftanın (7 - 13 Kasım) En Çok İzlenenleri Belli Oldu
Türkiye’de 3 milyon abonesi olan ve tüm dünyanın en çok izlenen internet yayın platformu Netflix’in son haftada en çok izlenen yapımları belli oldu.

Televizyon kanallarında yayınlanan yapımların her gün ölçülen ve reklam veren için çok önemli olan reyting ölçümleri o yapımın seyirci nazarındaki tercihini ortaya koyuyor. Uzun yıllardır yapılan bu ölçümler tüm dünya gibi ülkemizde de henüz yeni yeni etkinliğini artırmaya başlayan dijital medya platformları için şu an yapılmıyor. Ancak bu platformların da kendi ölçüm sistemleri bulunuyor ve bu platformlarda yayınlanan yapımların izlenme oranları haftalık olarak ölçülüyor. Tüm dünyada en çok aboneye sahip olan platformların başında gelen Netflix’in ülkemizde de 3 milyonun üzerinde bir abone sayısı bulunuyor ve bu rakam Netflix için Türkiye’yi çok önemli bir Pazar haline getiriyor. Platform her hafta düzenli olarak duyurduğu en çok izlenen yapımlar listesini bu hafta da duyurdu. Buna göre İnternet Yayın Platformu Netflix’te haftanın (7 - 13 Kasım) en çok izlenen yapımları belli oldu. Buna göre haftanın en çok izlenen filmlerinin sıralaması şu şekilde oldu.

Netflix’te Haftanın En Çok İzlenen Filmleri Neler?

Türkiye’de en çok aboneye sahip olan internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan filmler arasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Buna göre 7 – 13 Kasım tarihlerinde en çok izlenen film listesi şu şekilde oldu.

1-      ENOLA HOLMES 2

2-      BÜYÜK SAVAŞÇI

3-      KAL

4-      BAD BOYS: HER ZAMAN ÇILGIN

5-      CİCİ

6-      NOEL ÇARPMASI

7-      LOST BULLET 2

8-      BATI CEPHESİNDE YENİ BİR ŞEY YOK

9-      ENOLA HOLMES

10-   SEFİLLER

Netflix’te Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Neler?

Dünyanın en çok aboneye sahip internet yayın platformu Netflix’in ülkemizde yayınladığı yapımlar arasında 7 – 13 Kasım tarihleri arasında en çok izlenen dizileri belli oldu. İşte Netflix’te haftanın en çok izlenen dizilerinin listesi!

1-      THE CROWN (5. SEZON)

2-      INSİDE MAN (1. SEZON)

3-      MANİFEST (4. SEZON)

4-      WARRİOR NUN (2. SEZON)

5-      DAHMER – CANAVAR: JEFFREY DAHMER’IN HİKAYESİ

6-      ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI (1. SEZON)

7-      ANDROPOZ (1. SEZON)

8-      THE BASTARD SON & THE DEVİL HİMSELF (1. SEZON)

9-      GÖZCÜ (1. SEZON)

10-   WARRİOR NUN (1. SEZON)

20-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar