Usta Oyuncu Dokuz Oğuz Dizisine Dahil Oldu

Usta Oyuncu Dokuz Oğuz Dizisine Dahil Oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve Gold Film tarafından hazırlanan Dokuz Oğuz dizisinin kadrosu tamamlandı. Diziye son olarak Mehmet Çevik katıldı.

Şu sıralar hazırlıkları yoğun bir şekilde devam eden ve yakında sete çıkması beklenen yeni askeri proje Dokuz Oğuz’un castı tamamlandı. Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Dokuz Oğuz Dizisi’nin çekimlerinin Eskişehir’de gerçekleştirileceği öğrenilirken dizinin prodüksiyon çalışmaları ve oyuncu kadrosu tamamlandı. Bu ay sonunda sete çıkacak olan ve heyecanla beklenen yeni dizilerden biri olarak öne çıkan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken dizinin senaryosunu Sakarya Fırat dizisinin yazarlığını da yapan Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. Bir askeri ekibin vatan için verdiği mücadelenin ve özel hayatlarındaki dram ve gerilim dolu hikayesinin anlatılacağı dizinin kadrosuna son olarak usta oyuncu Mehmet Çevik Hasan Dede karakteri olarak dahil oldu.

Dokuz Oğuz’un Castı Tamamlandı!

Gold Film tarafından hazırlıklarında sona gelinen ve ay sonunda sete çıkacağı duyurulan yeni proje Dokuz Oğuz’un oyuncu kadrosu tamamlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizi için başarılı ve genç oyunculardan oluşan bir kadro oluşturuldu. Seyircinin merakla beklediği dizinin oyuncularına son olarak Mehmet Çevik dahil oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide Hasan Dede karakterini canlandıracak Mehmet Çevik’e ek olarak dizide, Kubilay Aka (Karanlık Yüzbaşı Batur), Deniz Işın (Bilge), Yasemin Allen (Tomris Albay), Esra Kılıç (Keskin Nişancı Umay), Dağhan Külegeç (Ercan), Kayhan Açıkgöz (Yaşar), Rami Narin (Yiğit), Hakan Boyaz (General Ali Osman), Serhat Onan (Boran), Volkan Keskin (Timur) ve Taylan Meydan (Okan) yer alıyor.

Mehmet Çevik Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde rol alan başarılı oyuncu Mehmet Çevik 1 Aralık 1961 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan ünlü isim daha sonra tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Oyuncu daha sonra dizi ve filmlerde rol almış ve pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Mehmet Çevik’in rol aldığı yapımlar arasında, Benim Adım Melek, İstanbul Sokakları, Diriliş Ertuğrul, Güzel Çirkin, Böyle Bitmesin, İffet, Hanım’ın Çiftliği, Menekşe ile Halil, Kırık Kanatlar, Mühürlü Güller, Kuruluş ve Tembel Ahmet yer almaktadır.

20-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar