Nihal Candan Survivor'a mı katılıyor?

Nihal Candan Survivor'a mı katılıyor?
Acun Medya'nın gözde programı Survivor'a sürpriz bir isim mi katılıyor? Eski yarışmacı Nihal Candan bu seneki Türkiye-Yunanistan mücadelesinde yer alacak mı?

Bu sene Türkiye Yunanistan formatıyla ekranlara gelen Survivor, reyting yarışında geçtiğimiz senelere göre şaşırtan sonuçlar verse de tüm heyecanıyla devam ediyor. Daha önce Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan boks şampiyonu Sabriye Şengül'ün ardından bir diğer sürpriz ismin yarışmaya katılacağı iddia edildi. 2016 senesinde Gönüllüler takımında yer alıp başarılı sonuçlar elde edemediği için yarışmaya erken veda eden Nihal Candan ikinci kez Survivor'a mı katılıyor?

İDDİALARI DOĞRULAYAN PAYLAŞIM

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'dan resmi bir açıklama gelmemekle birlikte Nihal Candan'ın kız kardeşi Bahar Candan sosyal medya hesabında iddiaları doğrular nitelikte paylaşımlar yaptı. Bahar Candan ablasıyla yemek yerken videolar çekip paylaştığı bir fotoğrafa ''Survivor'dan önce son balıklar'' notunu düştü.

CANDAN KARDEŞLERİN STİL SERÜVENİ

Nihal Candan daha önceleri TV 8'in sevilen yarışması, jüri koltuğunda Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş gibi ünlü isimlerin oturduğu İşte Benim Stilim'de yer aldı. 2015 yılında yarışmanın All Star formatına katılıp İşte Benim Stilim All Star'dan 2. olarak ayrıldı. Daha sonra yarışmaya kardeşi Bahar Candan katıldı ve duygusal krizleriyle ünlenip fenomen haline geldi. Bahar Candan'ın yarışma serüveni ablası kadar uzun sürmedi.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Tam adıyla Gülnihal Candan 1995 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Beykent üniversitesi Hukuk fakültesinde öğrenimine devam etmektedir. Nihal Candan önce Show TV'de Bu Tarz Benim ismiyle yayınlanan ve daha sonra TV 8 ekranlarında İşte Benim Stilim olarak karşımıza çıkan stil yarışmasında yer almıştır. Yarışmaya iki kere katılan ve All Star formatından dereceyle ayrılan Candan, 2016 yılında dünyanın en zor yarışması olarak adlandırılan Acun Medya imzalı Survivor yarışmasına katılmış fakat burada istediği performansı sergileyememiştir. Takımı tarafından zayıf halka olarak görüldüğü için adaya erken veda etmiştir. Şimdi ise tecrübelerini yanına alıp Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan rekabetine katılarak Türkiye takımının yanında olacaktır.

Nihal Candan'a başarılar diliyoruz.

02-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar