Nihat Hatipoğluna Acun Ilıcalı Sorusu! Kalbinde Hissetmesi İçin Ne Yapmalıyım?

Nihat Hatipoğluna Acun Ilıcalı Sorusu! Kalbinde Hissetmesi İçin Ne Yapmalıyım?
Atv'nin ekranlarında yıllardır program yapan Nihat Hatipoğlu seyirciden gelen soru karşısında şok oldu. Peki soru neydi? Nihat hatipoğlu ne cevap verdi? İşte ayrıntılar!

Yıllardır Atv ekranlarında program yapanve araflı tarafsız birçok kesimin takdirini kazanan ve yıllar içerisinde izlenilirlik açısından hiçbir eksilme yaşamayan aksine her geçen gün seyircisini artıran Nihat hatipoğlu geçtiğimiz gün sahur programında kendisine yöneltilen soru karşısında zor anlar yaşadı. Şimdiye kadar yüzlerce soruya hiç duraksamadan cevap veren hatipoğlu bu sefer ne cevap vereceğini şaşırdı. Sahur programında Nihat Hatipoğlu'na genç adamdan gelen soru aynı zamanda sosyal medyada gündem oldu. Ünlü akademisyen Nihat Hatipoğlu sahur programında Acun Ilıcalı hakkında gelen soruda zor anlar yaşadı. Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Acun Sorusu Nihat Hatipoğlu'na Zor Anlar Yaşattı.

Ünlü Akademisyen ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, önceki gün gece ATV ekranlarında canlı olarak yayımlanan sahur programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. İzleyicilerden birinin Acun Ilıcalı sorusu ise Nihat Hatipoğlu'na zor anlar yaşattı. Gençbir erkek seyircinin Acun Ilıcalı hakkındaki sözleri üzerine Akademisyen Nihat Hatipoğlu ne cevap vereceğini bilemedi. Gelen soruyla seyircilerde şaşkına uğrarken kendini toparlayan hatipoğlu daha sonra gencin sorusunu cevapladı.

Acun Ilıcalı 'yı Kalbimde Hissetmem İçin Ne Yapmalıyım?

Nihat Hatipoğlu’nun sunduğu Atv’de yayınlanan sahur programında sunucu ve yorumcu Hatipoğluna soru sormak için mikrofonu alan genç seyirci, Acun Ilıcalı hakkında hissettiklerini şu şekilde dile getirdi ve sorusunu yönlendirdi. "Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum bu soru daha önce sorulmadı. Ona olan sevgimi ve onun için yaptıklarımı kalbinde hissetmesi için bir dua var mı? Bu kişi de Acun Ilıcalı'nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor?"

Nihat Hatipoğlu Cevap Vermekte Zorlandı

Genç adamdan gelen bu soru karşısında birkaç saniye  afallayan ve cevap veremeyen Nihat Hatipoğlu daha sonra kendini toparlayarak genç adamın sorusunu cevaplandırdı. Hatipoğlu "Allah Acun'a yardım etsin. Allah seni de hayırlı işlerle uğraşmanı nasip etsin. Delikanlımız, gencimiz, evladımız gönlünden geçeni söylüyor. Acun'u bir abi gibi seviyor" dedi. Bu cevap sonrası mikrofonu yeniden eline alan genç, bu sefer de Nihat Hatipoğlu'na sarılmak istedi. Seyircisinin kalbini kırmayan ilahiyatçı ise "Sonra sarılırız" dedi.

11-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar