Nihayet Somer Şef MasterChef Türkiye’ye geri döndü

Nihayet Somer Şef MasterChef Türkiye’ye geri döndü
Yeni bölüm tanıtım filminde Mehmet Şef “Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız” diyerek Somer Şef’i takdim etti.

MasterChef Türkiye All Star bu sezona fırtına gibi girdi. Reyting listelerinin altını üstüne getiren programda her akşam büyük heyecan fırtınası yaşanıyor. MasterChef Türkiye’nin ilk programından bu yana bütün yarışmacıların katıldığı All Star yarışmasının asıl kadrosuna katılacak ve yedekler kadrosu belirlendi.

Nihayet Somer Şef MasterChef Türkiye’ye geri döndü

Yedeklerin arasından asıl kadroya çıkacak isimlerin belirleneceği programa Somer Sivrioğlu Şef  de katıldı. Somer Şef’in Avustralya’daki lokantaları için çalışmalarının uzaması sebebiyle Mehmet Çetinkaya ve Danilo Zanna şeflerin yanına 3. Jüri üyesi olarak Türkye’nin önemli şefleri misafir olarak 1’er hafta programa katıldılar. Önce Yılmaz Öztürk Şef, daha sonra Ömür Akkor Şef, Murat Bozok Şef ve en son olarak Osman Sezener Şef Somer Sivrioğlu Şefin yerine misafir jüri üyeliği yaptılar.

Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız

MasterChef Türkiye’nin sevilen şeflerinden biri olan Somer Sivrioğlu yeni tanıtım filmlerinde yerini aldı. Jüri arkadaşları Mehmet ve Danilo şeflerin oldukça mutlu oldukları gözlenirken yarışmacıların neşeli tavırları dikkatleri çekti. 1 aylık süreç boyunca parogramı oldukça özlediği gözlenen Somer Şef’in neşesi ve enerjisinin tüm sezon boyunca sürmesi bekleniyor. Yeni bölüm tanıtım filminde Mehmet Şef “Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız” diyerek Somer Şef’i takdim etti.Somer Şef’in ekranlarda görünmesinin ardından yarışmacılar sevinç ve mutluluklarını alkışlarla dile getirdiler. Somer Şef “ İnanılmaz bir kadro varama yani zaten nereye baksam hepsi aynı” diyerek yarışmacıların kalitesine ve hırslarına dikkat çekti.

Somer Şef geri döndü sosyal medya coştu

MasterChef Türkiye All Star yarışmasının ilk başından beri Somer Şef’in yokluğu gündemden hiç düşmedi. Somer Şef’in yerine gelen misafir şefler de uzun süre konuşuldu. Sivrioğlu’nun ekranlarda görülmesi üzerine; “Kral geri döndü”, “Gördüğüme çok sevindim”, “Somer Şef’siz MasterChef’in tadı tuzu yoktu”, “Somer Şef’in gelmesine sevindim”, “ Oh be, sonunda…” şeklinde yorumlar yağdı.Yeni bölümdeasıl kadroye girecek  ilk yedek yarışmacı Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin oylarıyla belirlenecek. Mehmet Çetinkaya “Masterchef Türkiye All Star ana kadrosunun ilk yedek yarışmacısını bugün alıyoruz” diyerek yedek yarışmacıların asıl kadroya geçmek için yarışmanın iyice heyecanlandığının haberini verdi.

08-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar