Ünlü sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti
Fahrettin Koca: “Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.”

Türkiyenin en önemli müzik gruplarından birisi olan MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. 69 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü şarkıcı daha önce üç kez lenf kanserini yenmişti. Geçtiğimiz ay tekrar hastalığı nükseden Özkan Uğur yoğun bakımda tedaviye alındı ve entübe edildi.

Ünlü sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti

 Bir ara iyileştiği yönünde haberler gelse de tedaviye cevap vermeyen Özkan Uğur  tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ünlü şarkıcı Özkan Uğur’un hayata veda ettiğini sağlık bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu : “Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Özkan Uğur için başsağlığı mesajları yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayınladığı başsağlığı mesajında :” "Vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." İfadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da "Türk Müziği'nin unutulmaz gruplarından MFÖ'nün solisti, canlandırdığı karakterlerle hafızalarımıza kazınan kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun." Dedi.

Yonca Evcimik: Yeri doldurulamayacak bir sanatçı. Çok üzgünüm ve şaşkınım. Çok küçük yaştan itibaren tanıyorum. Gerçekten bunu atlatacağını düşünüyordum ben. Herkese pozitif enerji veren bir kişilikti. Hiç onu kızgın kırgın görmedik. Sevenlerine ailesine Allah sabır versin.

Melek Baykal:“Özkanııım canııım niyeee be canım ne kadar ümitlenmiştik oysa…çook üzgünüm çook dünyanın en güzel adamını kaybettik başta ailesi Aysunuma evladı Alişanıma tüm sevenlerine sanat camiasına sabırlar diliyorum sevenlerin seni asla unutmayacak Özkanııım her zaman güzel hatırlayacak”

Zafer Ergin: Sevgili ÖZKAN’ı kaybettik..O’nunla bir çok GÜZELLİĞİ’de kaybettik…Nurlar içinde uyusun.

Süha Uygur:Başımız sağolsun…Söyleyecek söz bulamıyorum…Mekanın cennet olsun arkadaşım…

Işın Karaca:Özkan’ım…

Gittiğin yerde neşeni saçmaya devam edeceksin..

İyi ki kişisel olarak seninle omuz omuza çokça çalışma şansım oldu…

Yeri geldi öğretmenim oldun..

Yeri geldi o son notaya vurayım diye fırça attın… iyi ki hayatıma dokundun..

Yattığın yerde huzurlu ol…

Hayatımdaki yerin tarifsiz…

Bugün göklere bir usta gönderdik…

Hepimizin başı sağ olsun…

Celil Nalçakan:Ah benim güzel abim. Ah benim Özkan Abi’m…

Ferhat Göçer: "Özkan Uğur’u kaybettik… Mükemmel bir sanatçı… Mükemmel bir insandı… Çok üzgünüm…"

08-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler