Nilsu Berfin Aktaş Bir Diziden Ayrıldı Başka Bir Diziyle Anlaştı

Nilsu Berfin Aktaş Bir Diziden Ayrıldı Başka Bir Diziyle Anlaştı
Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle adını duyuran Nilsu Berfin Aktaş Fox Tv’de yayınlanacak Tozlu Yaka dizisinden ayrılarak Gelsin hayat Bildiği Gibi projesine katıldı.

Genç neslin en çok sevilen oyuncularından biri olan ve geçtiğimiz sezon yayınlanan Benim Hayatım dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş geçtiğimiz haftalarda yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve NTC medya tarafından hazırlanan Tozlu Yaka adlı diziyle anlaşmaya varmıştı. Halen hazırlıkları süren ve sezonda Fox Tv için büyük bir öneme haiz olan dizinin cast çalışması devam ederken herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı ve dizide rol alacağı açıklanan genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş’ın diziyle yollarını ayırdığı öğrenildi. Çekimler henüz başlamadan ve hatta tam olarak cast hazırlanmadan yaşanan bu gelişme oyuncunun sevenlerini şaşırtırken sektörde de gündem oldu. Üstelik Tozlu Yaka dizisinden ayrılan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş hemen akabinde başka bir projeyle el sıkıştı.

Bir Diziden Başka Bir Diziye Işık Hızıyla

Özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı karakterle geniş kitlelere ulaşan ve seyirci tarafından oldukça çok sevilen Nilsu Berfin Aktaş geçtiğimiz sezon erken final yapan Benim Hayatım dizisinde rol almıştı. Dizinin erken final yapması üzerine yeni projelerle görüşmeye başlayan Berfin Aktaş NTC Medya’dan gelen ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Tozlu yaka adlı diziye evet demişti. Yakında sete çıkacak olan ve kanalın büyük önem verdiği dizilerden biri olan Tozlu Yaka ile anlaşan Berfin Aktaş son dakika değişikliğiyle diziden ayrılmaya ve başka bir diziyle sözleşme imzalamaya karar verdi. Güzel oyuncu Tozlu Yaka adlı dizinin kadrosundan ayrılarak BKM Film tarafından hazırlıkları süren Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı projeye katıldı. Bu gelişme sektörde bir anda gündem oldu.

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir?

Son dönemin başarılı ve genç oyuncularından olan Nilsu Berfin Aktaş 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. Güzel isim ilk olarak Geleceğin Starı adlı yarışma programıyla adını duyurmaya başlamıştır. Güzel oyuncu daha sonra setlerde yer almaya ve aranılan oyunculardan olmaya başlamıştır. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Pantene Reklam

-          Cornetto Reklam

-          Turkcell Reklam

-          Kuzey Yıldızı İlk Aşk

-          Geleceğin Starı

-          Rastlantı

-          Kalp Yarası

-          Ve Benim Hayatım bulunmaktadır.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar