TRT 1’in İddialı Dizisi İçin Final Kararı

TRT 1’in İddialı Dizisi İçin Final Kararı
TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve henüz 7. Bölümü ekrana gelen Kara Tahta dizisi için final kararı alındı. Dizi 10. Bölümde final yapacak.

Sezon sona ererken son ana kadar hala bir umut diyerek yayında kalması beklenen ve TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan yeni dizilerden Kara Tahta için ne yazık ki kötü haber yayıncı kanal tarafından alındı. Şu ana kadar 7 bölüm yayınlanan ve henüz yayına başlamadan ve tanıtımlar dönerken büyük bir beklenti oluşturan Kara Tahta bu beklentiye cevap veremedi ve aldığı reytinglerle kanalını ve yapımcı şirketi olan Üs Yapımı hayal kırıklığına uğrattı. Her yayınlanan bölüm için umutlanan dizi ne yazık ki gelen reytinglerle umudunu bir sonraki haftaya devretti ve artık en sonunda deniz bitti ve kara göründü. TRT 1 yönetimi büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizi için final kararı aldı. Dizinin final yapacağını öğrenen dizinin sevenleri ise büyük bir üzüntüye girdi. Son yaşananlarla birlikte Kara Tahta dizisinin 10. Bölümde final yaparak seyircisine veda edeceği öğrenildi. Böylece bir dizi daha reyting sebebiyle erken final yapan yapımlar arasına girmiş oldu.

Kara Tahta Veda Ediyor

Üs Yapım imzalı TRT 1 ekranlarında yayınlanan dram ve aşk konulu dizi Kara Tahta için final kararı alındı. TRT yönetimi daha önce final yapacak dizileri belirlemiş ve son olarak ise yeni başlayan diziler Kasaba Doktoru ve Kara Tahta için belli bir bekleme süresine girmişti. Bu süre sonunda karar verildi ve Kasaba Doktoru için devam onayı çıkarken Kara Tahta için final kararı alındı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru, Teşkilat, Gönül Dağı ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileri için yeni sezon onayı çıktı. Bir aşk ve dram dizisi olan Kara tahta ise bu listeye adını yazdıramadı ve hakkında erken final kararı alındı. 1 Haziran’da 8. Bölümüyle ekrana gelecek dizinin 15 Haziran’da yayınlanacak 10. Bölümüyle dizi ekranlara veda edecek.

Kara Tahta Oyuncu Kadrosu

Üs Yapım tarafından hazırlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Tahta dizisi bir öğretmenin hikayesini ele alıyor. Dizide yaşadığı yerden bazı sebeplerle ayrılan bir öğretmenin daha sonra okuduğu okula öğretmen olarak atanması ve burada yaşananlar seyirciye aktarılıyor. Dizide Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilliğil, Mine Tüfekçioğlu ve Nizam Namıdar gibi oyuncular yer alıyordu. Kara Tahta son 3 bölümüyle her Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar