Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni projesi belli oldu

Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni projesi belli oldu
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Gizem karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yepyeni bir diziyle anlaştı.

Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından olan ve geçtiğimiz yıl "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görülen Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni projesi belli oldu. Yer aldığı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisiyle yapımcıların gözdesi haline gelen genç oyuncunun yaz sezonunda yer alacağı yapım netleşti. Hayranları merak ediyor, Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni dizisi hangisidir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Nilsu Berfin Aktaş’ın yeni projesi belli oldu

Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Gizem karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yepyeni bir diziyle anlaştı. Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi gelecek hafta final yapacak. Show Tv’nin iddialı dizisinin final yapmasıyla boşta kalan genç oyuncu, yaz sezonunda Fox Tv’de yayınlanacak olan Gül ve Diken dizisinde başrol oynayacak. Pastel Film'in yapımcılığını, Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstleneceği, romantik-komedi türündeki "Gül ve Diken" bu yaz sezonunda Fox Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün'ün senaryosunu yazdığı Gül ve Diken, haziran ayında FOX Tv’de.

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir?

1998 Ankara doğumlu genç oyuncu Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunlarındandır. 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile sektöre adım atan Nilsu Berfin Aktaş çeşitli markaların reklam yüzü oldu. ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde hayat verdiği "Gökçe" karakteriyle şöhrete ulaşan güzel oyuncu yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Benim Hayatım adlı diziyle ilk başrol deneyimini yaşadı. Genç oyuncu son olarak Show Tv’nin başarılı yapımlarından Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide oynuyordu. 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görülen Aktaş, halen Cornetto, Turkcell, Fuse Tea, Pantene markaların reklamlarında yer almaktadır.

Rol aldığı yapımlar:

2023- Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Gizem)

2021 Benim Hayatım (Hayat)

2021 Kolej

2021 Ölüm Zamanı (Dilara)

2019 Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Gökçe)

2019 Rastlantı (Sinema Filmi)

2018 Geleceğin Starı

20-05-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar