Ego dizisi bu hafta sona eriyor

Ego dizisi bu hafta sona eriyor
Her Pazar günü saat 20.00 ‘de Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkamya devam eden Ego dizisi'nin bu hafta son bölümü  yayınlanıyor.

Fox TV’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan dizilerinden Ego dizisi final mi yapıyor? Ego dizisinin başrollerinde kim rol alıyor? Fox TV’nin sevilen dizisinin final haberi izleyiciler tarafından nasıl karşılandı? Dizinin son bölümlerde olaylar nasıl gelişiyor? Ego dizisi ne zaman final yapıyor? Ego dizisi ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Ego dizisi bu hafta sona eriyor

Fox TV’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan dizilerinden Ego final yapıyor. Kısa sürede enteresan hikaye örgüsüyle ilgi gören dizinin final yapacağı haberleri takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı. İlk hafta absürt konusuyla herkeslerde büyük duygusal travmalar oluşturan dizi sonraki bölümlerinde daha Türk izleyicilerine hitap eder tarza bürünse de bir türlü reytinglerde istenileni veremedi.

Başrolünde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz oynuyor

Her Pazar günü saat 20.00 ‘de Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkamya devam eden Ego dizisinin bu hafta son bölümü  yayınlanıyor. Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın oynadığı dizinin bu kadar erken final yapması herkes tarafından hayret ve şaşkınlıkla karşılandı. Resmi bir açıklama olmasa da izlenme oranlarında istenilen rakamlara ulaşılamaması sebebi ile dizinin final yapacağı uzun süredir  kamuoyu tarafından dillendiriliyordu. 21 Mayıs Pazar akşamı son bölümü ile ekranlara gelecek dizinin son bölümünde de  heyecan kasırgası devam ediyor.

Son bölümünde olaylar nasıl gelişiyor?

Erhan ve Sibel Elif’in hayatlarından tamamıyla çıktığını düşünmekte yanılıyorlardı. Zira konaktaki akşam yemeğinde hiç ummadıkları bir şekilde Elif’i görünce büyük bir şok yaşarlar. Sibel artık kesin olarak Elif’in Erhan’dan vazgeçmediğini düşünmeye başlamıştır. Fakat Sibel’de artık pes atmayacak, geri adım atmayacak ve Erhan’dan vazgeçmediğini gösterecektir. Ve bu uğurda gerekirse dişediş savaşmayı bile göze almıştır. Ama tam da bu esnada Burhan’ın kalp krizi geçirdiğini öğrenirler ve hepsi de bu konuya odaklanırlar.

Burhan'ın kalp krizi geçirmesi olayların seyrini değiştiriyor

Burhan’ın kalp krizi geçirmesi Erhan ve Elif’i yeni bir manevra yapmak mecburiyetinde bırakır. Burhan sıkıntılarını atlatıp iyileşene kadar sanki birlikteymiş gibi görünmeye karar verirler. Sibel bu durumu zraki de olsa kabullenmeye çalışırken Erhan’ın boş zamanlarında Burhan ve Elif’in yanında vakit geçirmesi Erhan ve Sibel arasında iplerin iyice gerilmesine sebep olur.

20-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar