Nöbet Sitare (Fulden Akyürek) kimdir?

Nöbet Sitare (Fulden Akyürek) kimdir?
Nöbet dizisi Sitare kimdir? Fulden Akyürek kimdir? sorusunun yanıtını sizler için hazırladık. İşte Nöbet dizisi Sitare karakteri ile ilgili tüm detaylar.

Geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında gelmeye başlayan Nöbet dizisi, seyirci tarafından büyük ilgi gördü. Gerek senaryosu gerekse oyuncuları olarak oldukça başarılı bir dizi olan Nöbet, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Nöbet oyuncu kadrosu arasında yer alan Sitare karakteri ise en çok merak edilen konular arasında yer almakta. Sitare karakterini canlandıran Fulden Akyürek kimdir? sorusunun cevabını sizler için yanıtladık.

Yapımcılığında Necati Şaşmaz'ın yer aldığı Nöbet dizisi, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Pana Film'in öncülüğünde yürütülen, Show tv ekranlarının kısa sürede beğeni kazanan dizisi Nöbet, oyuncu kadrosu ile de oldukça ilgi çekiyor. Yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut'un oturduğu Nöbet dizisinin Sitare karakteri ise merak edilenler arasında yer alıyor.

Nöbet Sitare (Fulden Akyürek) kimdir?

1980 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Fulden Akyürek, Sakarya doğumludur. Oyunculuk eğitimini Abdullah Şahin Tiyatrosu'nda tamamlayan Fulden Akyürek, Dizimag'ın sahibi Ogün Genco Akyürek'in kız kardeşidir. Eğitimini tamamladıktan sonra Abdullah Şahin Tiyatrosu'nda çalışmaya devam eden oyuncu Fulden Akyürek, İstanbul Meydan Sahnesi ile birlikte 'Her Yöne 90 Dk' isimli komedi oyununda yer almıştır. Sadece yurt içinde değil, yurt dışında da sahneler alan güzel oyuncu, bir çok başarılı yapımlarda rol almıştır. Televizyon dünyasına 2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var dizisi ile adım atan oyuncu Fulden Akyürek, ardından bir çok başarılı proje ile anlaşmıştır.

Dizi ve fimleri

2002  Seni Yaşatacağım

2004  Aşkımızda Ölüm Var

2005 Çanta

...

2014  Kardeş Payı

2014 Polis Akademisi Alaturka

2015 Leblebi Tozu

2015 Umut Apartmanı

2016 Makas

2019 Nöbet

Ödülleri

2009  Lions En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülü - Üvey Karım Tiyatro Oyunu

Sitare karakteri özellikler

Ses sanatçısı olan Sitare, Cevran ailesinin oğlu Ziya'ya aşıktır. Kasaba dışında bir lokalde sahne alan Sitare, Ziya Cevran'ın çiftliği'nde yaşamını sürdürmektedir. Aslen Mersinli olan Sitare, oldukça güzel bir kadındır.

Nöbet dizisi oyuncuları kimdir?
Başrollerinde Yurdaer Okur'un yer aldığı Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Nöbet oyuncu kadrosunda Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Murat Kılıç, Salih Bayraktar, Fulden Akyürek, Özden Özkan, Orkun Ok, Burak Sarımola, Gökhan Gencebay, Kaan Sevi, Çetin Yeltekin, Bahadır Buyruk, Ziya Çiçek, Caner Topçu, Selçuk Bayram, Taha Toprak ve Erdinç Öcal gibi başarılı isimler yer almaktadır.

10-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar