Nurgül Yeşilçay Evleniyor!

Nurgül Yeşilçay Evleniyor!
Şu sıralar Kefaret dizisinde rol alan usta oyuncu Nurgül Yeşilçay yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İşte Nurgül Yeşilçay’ın açıklamaları!

Şu sıralar Kefaret dizisiyle ekranlarda olan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan biri olan ünlü isim Nurgül Yeşilçay’dan sevindiren bir haber bugün magazin basını ve sosyal medya hesaplarında yer aldı. Bir anda günün en çok konuşulanları arasına giren ve başarılı ve güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay hayranlarını heyecanlandıran habere göre ünlü ismin yeniden evlenecek. Şu sıralar Kefaret dizisinde yer alan 44 yaşındaki güzel oyuncu uzun süredir birlikte olduğu ve pandemi dolayısıyla bir ertelenen evlilikleri için Necati Kocabay’la nikah masasına oturmaya karar verdi. Uzun süredir birlikte olan çiftin sonunda evliliğe karar verdikleri sevenlerini heyecanlandırırken tarih konusunda ise net bir zaman dilimi verilmedi. Ünlü oyuncu tarih için pandemi biterse yazın düşünüyoruz şeklinde cevap verdi. İşte haberin ayrıntıları!

Hayatımı N.Ö ve N.S Diye Ayırmamız Lazım

44 yaşında olan ve Türk sinema ve dizi dünyasının önde gelen isimlerinden Nurgül Yeşilçay yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Nurgül Yeşilçay halen birlikte olduğu Necati Kocabay ile daha önce evliliğe karar vermiş ancak pandemi dolayısıyla tarih belirtilmemişti. Şimdi de net bir tarih veremeyen Nurgül Yeşilçay “pandemi biterse yazın düşünüyoruz. Kesin bir tarih yok. Ama geçenlerde astrolog Hande Kazanova ve Dinçer Güner’in programına konuk oldum, orada tarih verdiler. O zaman dilimine bakacağım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca hayatının dönüm noktasının Necati Kocabay olduğunu belirterek “hayatımı N.Ö ve N.S diye ayırmamız lazım öncelikle. Eniştenizden önce ve sonra. Necati’den önce çok daha karmaşık ilişkiler yaşıyordum. 40 yaşına geldiğimde mutfakta tek başınaydım ve dedin mi, yapmayacağım, böyle saçma sapan ilişkiler yaşamak istemiyorum. Sonra Necati ile tanıştım. Bir arkadaşımız tanıştırdı. En çok dikkatimi çeken kibar olmasıydı” ifadelerini kullandı.

Evliliğe Hazırım!

Yeniden nikah masasına oturacak olan ve bunun için pandeminin bitmesini bekleyen güzel oyuncu Necati Kocabay’ın yalnızlığını giderdiğini ifade ederek “ilk defa Necati’den bir şeyler isteyebiliyorum. İnsanın her şeyi tek başına halletmeye çalışması çok ağır bir yük. Şimdi Necati’den bir şeyler isteyebilmek benim yalnızlığımı giderdi. Kendimi ilk defa evliliğe hazır hissediyorum” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncunun evleneceği tam tarihin ise yakında belli olacağı belirtildi.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar