İlker Kaleli'nin yeni imajına çok şaşıracaksınız! İlker Kaleli BBC dizisinde!

İlker Kaleli'nin yeni imajına çok şaşıracaksınız! İlker Kaleli BBC dizisinde!
Oyuncu İlker Kaleli'nin yeni imajına çok şaşıracaksınız! İlker Kaleli BBC dizisinde çok farklı bir imajla karşınıza çıkacak. İlker Kaleli'nin BBC projesinden ilk görüntüler geldi.

Oyuncu İlker Kaleli, Öğretmen dizisindeki başrol imajından çok farklı bir imajla BBC One'da yayınlanan The Serpent dizisinde yer aldı. Merakla beklenen The Serpent dizisinden ilk sahneler yayınlandı. İlker Kaleli The Serpent dizisinde Vitali Hakim adında bir turisti canlandırıyor. BBC One'da yayınlanmaya başlanan The Serpent dizisinde İlker Kaleli sahneleri yayınlandı. İlker Kaleli o sahnelerde oldukça farklı bir imajla yer alıyor. Başarılı oyuncu İlker Kaleli İngiltere ve İrlanda'da yayınlanmaya başlayan The Serpent dizisi ile ününü uluslar arası arenaya da taşımış oldu.

İlker Kaleli The Serpent dizisinde

Fox Tv'de yayınlanan Öğretmen dizisindeki rolüyle sevilen İlker Kaleli birçok başarılı projede yer alan oyunculardan. Uluslar arası projelerde de rol alan Kaleli en son BBC One'da yayınlanan The Serpent dizisinde performansını sergiledi. İlker Kaleli'nin oyuncu Jenna Coleman ile dans sahneleri ise dikkat çekmeyi başardı. Dizide uzun saçlı ve 70'li yıllara ait kıyafetlerle yer alan İlker Kaleli boynundaki boncuklu kolye ile alışılmışın dışında bir imajla seyirci karşısına çıktı. Vitali Hakim karakterini canlandıran Kaleli'nin Coleman'la dans sahneleri dizinin ikinci bölümünde yer aldı. Merakla beklenen dizinin diğer bölümlerinde İlker Kaleli sahneleri oyuncunun takipçileri tarafından ilgiyle bekleniyor.

İlker Kaleli'nin dans sahneleri dikkat çekti

BBC One'da yayınlanan The Serpent dizisinde 1970'lerde Asya gezisine katılan turistleri öldüren seri katil Charles Sobhraj'ın hayatı anlatılıyor. Yayına başlayan The Serpent dizisi 8 bölüm olarak yayınlanacak. Seri katil Sobhraj'ın 20'ye yakın kişiyi öldürdüğü düşünülüyor. Başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin de ikinci bölümde Sobhraj'ın sevgilisini canlandıran Jenna Coleman'la dans sahneleri oldukça dikkat çekiciydi. The Serpent dizisi öncelikle İrlanda ve İngiltere'de BBC One'da gösterilecek. 8 bölümlük dizinin daha sonra dijital platformlarda da yayınlanacağı belirtildi. The Serpent dizisi ünlü yönetmen Tom Shankland tarafından çekiliyor. İlker Kaleli'nin dizideki performansı özellikle Türk seyirciler tarafından merakla bekleniyordu.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar