Nurgül Yeşilçay’dan Dizi Müjdesi!

Nurgül Yeşilçay’dan Dizi Müjdesi!
Usta oyuncu Nurgül Yeşilçay hayranlarını sevindiren bir haber verdi. Bu sezon herhangi bir yapımda rol almayan oyuncu yeni sezonda bir dizide rol alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncuları vardır. Bu usta oyuncular hemen her zaman rol aldıkları yapımlarda büyük roller üstlendi ve rol aldıkları yapımları bir üst sınıfa taşıdılar. Bu yapımlar bu isimler üzerinden PR yaptı ve bu isimler üzerinden seyirciye ulaştı. Bu isimler bir yapım müjdesi verdiği zaman ve bir yapımda rol alacağını duyurduğu zamanda seyirciler ve bu isimlerin destekçileri ve gönül verenleri de heyecanlanıyor ve bu yapımın bir an önce başlamasını bekliyorlar. Son olarak geçtiğimiz sezon Gülperi dizisiyle ekrana gelen ve bir sezon süren dizide başarılı bir performans sergileyen başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay bu sezon herhangi bir yapımda yer alamdı. Nurgül Yeşilçay hayranları ise başarılı oyuncuyu bir yapımda görememenin üzüntüsünü yaşadılar. Şimdi ise başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay sevenlerine müjdeli haberi verdi. İşte detaylar!

Nurgül Yeşilçay Yeni Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay bu sezon herhangi bir yapımda yer alamdı. Son olarak gülperi adlı dizide rol alan başarılı oyuncu bu sene dinlenirken aynı zamanda başka projelere de ağırlık verdi. Yeşilçay kendi yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açmayı planlarken bu serginin adını Avrat Otu olarak belirledi. 11 Martta açılacak sergide yer alan resimleri kendisinin yaptığı Yeşilçay serginin temasının Kadın olduğunu belirtirken “kadınlık halleri üzerine, kadının çok güzel olduğunu düşünüyorum ben. Çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Ama kendimizi tanımadığımızı, kendimizi tanımaya fırsatımızın olmadığını düşünüyorum. Aslında tanısak çok seveceğiz, çok özel bir şey kadın olmak” şeklinde konuştu. Oyuncu son olarak önümüzdeki sezon ekranlara döneceğini de vurguladı.

Nurgül Yeşilçay Yeni Sezonda Hangi Diziyle Dönüyor?

Nurgül Yeşilçay Mart ayı sonunda vizyona girecek Arkadaşlar isimli bir filmi olduğunu duyururken gelecek sezon içinde bir diziyle anlaşmaya vardığını ilk kez açıkladı. Oyuncu “anlaşmamızı yaptık ama şu anda açıklayamam” ifadeleriyle gelecek sezonda yeni bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkacağını ifade etti. Oyuncunun açıklamadığı dizinin geçtiğimiz günlerde görüşmesini yaptığı ve 25 Film imzalı Kefaret adlı dizi olacağı ve yapımın Fox Tv için hazırlandığı iddia edildi. Diziyle ilgili gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

04-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar