Nursel'in Mutfağı artık Kanal D ekranlarında!

Nursel'in Mutfağı artık Kanal D ekranlarında!
Show TV ekranlarında yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran yemek programı Nursel'in Mutfağı yeni adı ile Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak. Güzel sunucu Nursel Ergin'in yeni programının adı ne olacak?

Yaptığı yemek programları ile izleyicinin gönlüne taht kuran sunucu Nursel Ergin, yepyeni programı ile Kanal D ekranlarında bizlerle olacak. Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Nursel Ergin'in Show TV'de yayınlanan programın adının da değişeceği aktarıldı. Nursel'in Mutfağı olan program Nursel'le Evi Tadında şeklinde değişecek. Sevilen sunucunun Kanal D ekranlarına gelecek olan programı Nursel'le Evi Tadında büyük bir merakla bekleniyor. Yeni program Nursel'le Evi Tadında'yı canlı izlemek için Kanal D Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz.

NURSEL, KANAL D'DE!

Kanal D'de karşımıza çıkacak Nursel'in bu seferki programı diğerinden farklı olacak. Yeni programda bir yandan sağlıklı ve doğal yemekler yapılırken diğer yandan da programa katılan uzmanlar tarafından izleyicilerin sorunlarına çözüm aranacak. Bunların yanı sıra kişisel bakım, güzellik sırları, ilişki rehberliği, sağlık, moda, dekorasyon ve pratik çözümler de programda yer alacak.

18-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar