O isim diziden ayrılıyor!

O isim diziden ayrılıyor!
Reyting rekortmeni olan Söz dizisinin başrollerinden olan Çolak diziden ayrılıyor mu? Sezon finali yapacak olan dizide bizleri neler bekliyor? Söz ne zaman sezon finali yapacak? Yavuz ve Özel Tim'i Çolak'ı öldürecek mi?

ÇOLAK DİZİDEN AYRILIYOR

Star Tv ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana büyük başarı yakalayan dizisi Söz yavaş yavaş sezon finaline yaklaşıyor. Sezon finalinin ne zaman ve nasıl olacağı ise büyük merak konusu. Gelen tahminler arasında teröristlerin baş adamı Çolak'ın öldürüleceği söyleniyor. Yavuz Komutan ve Tim'i çok zora sokan Çolak'ın sonu ne olacak? Çolak karakteri Söz dizisine ayrı bir renk ve soluk getirmişti. Çolak karakterini canlandıran Serhat Kılıç ise oyunculuğundan dolayı büyük beğeni toplamıştı. Fakat bu tarz askeri dizilerde genellikle sezon finallerinde uzun uğraşlar verdikleri düşman öldürülür yerine onunda üstü bir düşman gelir. Büyük ihtimalle Söz'de de Çolak ölürse onun yerine dizinin başından beri Çolak'a emirler veren Büyük Bey gelecek. Söz'ün nefes kesen yeni bölümlerini izlemek için Star Tv Canlı İzle tıklayın. İnternetten donmadan ve HD kalitede canlı yayın izleyeceğiniz tek adres canlitv.com..

Son bölümde neler oldu?

Star Tv'nin çok kısa süre içerisinde fenomen olan dizisi Söz geçen hafta nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. İzleyici bir an olsun ekranları başından ayrılamadı. Bu heyecan ve aksiyon dolu bölümün devamı gelecek mi? Yayınlanacak yeni bölümde neler olacak? Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çolak'ın hain planı gerçekleşecek mi? İzleyiciler geçen hafta yayınlanan bölümün ardından yeni bölümü büyük bir merakla bekliyor. Yavuz Komutan, Çolak'la baş edebilecek mi? Pazar yerine giden araba ile kafa kafaya çarpışan Yavuz kazadan kurtulacak mı? Yepyeni bölümü ile yayınlanacak olan Söz dizisi haftaya Pazartesi günü saat 20.00'de canlitv.com'dan da izleyebilirsiniz...

 

01-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar