O Kız dizisinde kim kimdir?

O Kız dizisinde kim kimdir?
Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerini paylaştığı O Kız dizisi beğenildi Erkan Petekkaya’nın performansıyla adından söz ettiren dizi O Kız’da kim kimdir?

Kanal D’nin iddialı dizisi O Kız ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen drama dizisi O Kız’ın karakterleri ve hikayesi beğeniyle izlendi. Dizi severler merak ediyor, Erkan Petekkaya’nın performansıyla adından söz ettiren dizi O Kız’da kim kimdir? Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerini paylaştığı O Kız dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi ayrıntılar

O Kız dizisinde kim kimdir?

Fenomen oyuncu Erkan Petekkaya’nın bambaşka bir karakterle dikkatleri çekmeyi başardığı yapım O Kız dizisinde Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın hayat verdiği karakterler çok beğenildi. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu O Kız dizisini son zamanların dikkat çeken senaristi Sırma Yanık kaleme alıyor. İşte Kanal D'nin dizisinin çok merak edilen karakterleri:

Erkan Petekkaya (Kadir)

Doğum sırasında göbek kordonu boynuna dolanan Kadir, 5 yaşına geldikten sonra beyin gelişimi durmuş bir insandır. Heybetli cüssesine inat aklı ve kalbi 5 yaşını geçemeyen Kadir, sahip olduğu tek evladı Zeynep ile benzersiz bir baba kız ilişkisi kurar.

Dilin Döğer (Zeynep)

20 yaşındaki Zeynep hayalperest biridir. Babasının durumundan dolayı maddi imkansızlıklar ve ağır sorumluluklardan dolayı zamanından önce büyümüştür. Kısıtlı ve sıkıcı hayatında tek sığınağı babasıdır. 5 yaş çocuğu zekasına sahip olan ‘babasının adeta annesi’ olan Zeynep haftada bir gün halası yerine, ev işlerini yapmaya gittiği Ozan’ı görünce hayatına yeni bir yön verir.

Cengiz Orhonlu (Ozan)

Yakışıklı bir genç olan Ozan, son dönemin popüler sosyal medya fenomenlerinden biridir. Her şeye sahipmiş gibi gözüken genç adam aslında çok yalnızdır. Adıyaman’ın sıradan bir çiftçi ailesinin dört çocuğundan biri olarak doğan Ozan, figüran olarak katıldığı bir reklam filminde ajansın güzel patroniçesi Sitare’nin dikkatini çeker ve hayatı tamamen değişir.

Sezin Akbaşoğulları (Sitare)

40 yaşını geçmesine rağmen dişiliğini kaybetmeyen Sitare, güzel ve yırtıcı bir iş kadınıdır. Karşı konulmaz duruşuyla çok kişinin ilgisini çeken Sitare, kısa zamanda bir reklam ajansı patroniçesi olur. Geleceğin sosyal medyada olduğunu keşfeden Sitare, ilk ‘projesi’ ve aynı zamanda yasak aşkı olan Ozan ile gününü gün etmeye çalışır. Ta ki Zeynep’in Ozan’ın aklını çelinceye kadar.

24-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar