Erhan Alpay Cennetin Çocukları Dizisine Dahil Oldu

Erhan Alpay Cennetin Çocukları Dizisine Dahil Oldu
TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan ve şu sıralar hazırlıkları süren Cennet’in Çocukları’na Erhan Alpay dahil oldu.

Şu sıralar Gold Film tarafından TRT 1 için hazırlıkları süren Cennet’in Çocukları dizisi sektörde en çok konuşulan yapımlar arasında yer almaya başladı. Hazırlıkları ve cast çalışmaları halen devam eden dizide bir kadının çocukları için verdiği mücadele ele alınacak. Atike Hınçlıer tarafından kaleme alınan Yürek Çıkmazı kitabından uyarlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar tarafından kaleme alınan Cennet’in Çocukları dizisinin yeni yayın döneminde TRT1’in amiral gemilerinden biri olması bekleniyor. Gold Film tarafından hazırlanan dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması beklenirken dizinin ekim sonu gibi seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna ise son olarak başarılı oyunculardan Erhan Alpay dahil oldu.

Cennet’in Çocukları Oyuncu Kadrosu

TRT 1 ekranlarında yakın zamanda başlayacak ve seyirciyle buluşacak yeni dizilerden biri olan Cennet’in Çocukları için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Cast çalışmaları ve dizide yer alacak oyuncularla dikkatleri çeken dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde Ayça Bingöl Cennet karakteri olarak seyirciyle buluşurken dizinin diğer oyuncuları arasında, Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Alp Navruz, Dilara Aksüyek, İrem Helvacıoğlu ve diziye son olarak katılan Erhan Alpay yer alıyor. Dizide bir eşi tarafından aldatılan bir kadının çocuklarıyla birlikte hayata devam etmesi ve bu sırada da ayakta kalma mücadelesi ele alınıyor. Dizide Ayça Bingöl Cennet’i canlandırırken Mesut Akusta Cennet’in eşine ve Dilara Aksüyek ve Alp Navruz’un da Cennet’in çocuklarına hayat vereceği öğrenildi.

Erhan Alpay Kimdir?

Son dönemin yükselen yıldızları arasında gösterilen başarılı oyuncu Erhan Alpay 24 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim oyunculuk konusunda dersler alarak bu mesleğe yönelmiştir. Ünlü isim bugüne kadar pek çok başarılı yapımda yer almıştır. Erhan Alpay’ın rol aldığı yapımlar arasında, Sefirin Kızı, Ev Kira, Semt Bizim, Kara sevda, Emanet, Analar ve Anneler, Şeref Meselesi, Aşktan kaçılmaz, Güzel Çirkin, Kurtlar Vadisi Pusu, Devrimden Sonra, Arka Sokaklar, Dargın Biraderler yer almaktadır.

24-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar