O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür'e terör gözaltısı!

O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür'e terör gözaltısı!
Tv8'in yarışma programı O Ses Türkiye'de Murat Boz'un takımında yer alıp 2018 yılının birincisi olan Ferat Üngür'e terör gözaltısı.

Ferat Üngür sevenleri aldıkları bu haberle şok yaşadılar. 2018 O Ses Türkiye birincisi Ferat Üngür terör örgütü propagandası yapmak suçundan gözaltına alındı. Bu haberden sonra, Ferat Üngür kimdir, Ferat Üngür nerelidir ve kaç yaşındadır soruları halkımız tarafında merakla araştırılıyor. İşte, Murat Boz’un takımından O Ses Türkiye birincisi olan Ferat Üngür ile ilgili canli tv izleyicileri için bilinmeyenler…

Ferat Üngür Kimdir?

Diyarbakırlı olan Ferat Üngür 34 yaşındadır. Üniversite eğitimi olarak Adıyaman’ı tercih eden Üngür bu üniversitede Müzikoloji bölümünden mezun oldu. O Ses Türkiye’ye çıkmadan önce de farklı yerlerde sahneye çıkıyordu. O Ses Türkiye ile birlikte popülerliği arttı.

Ferat Üngür ve O Ses Türkiye

Ferat Üngür Tv 8'in yarışması O Ses Türkiye’de sahnede ilk olarak “Zülfü Kaküllerin Amber Misali’ türküsünü okudu ve herkesi çok etkiledi. Özellikle Murat Boz ilk eserle birlikte finale kalacak ses bu demesi ilgi çekiciydi. Dört jüri de Ferat’ı takımına almak için çok çabaladı. İlk gün Acun Ilıcalı’nın isteğiyle Islak Islak şarkısını da söyleyen Ferat Üngür müthiş bir performans daha gösterdi. Seda Sayan, Hadise, Murat Boz ve Beyazit Öztürk’ün döndüğü Ferat Üngür, Murat Boz’u seçti ve finale kadar yürüdü. 

Aylar süren mücadelen sonra sesiyle herkesi etkileyen Ferat Üngür, Murat Boz’un dediği gibi finale kadar yükseldi ve finaldeki üstün başarısıyla da O Ses Türkiye şampiyonu oldu.

Ferat Üngür O Ses Türkiye’de Finalde Kimlerle Yarıştı?

Barış ve Baran Solar, Ferat Üngür, Umut Kaç, Gülce Kahtalı ile finalde yarıştı.

Ferat Üngür, O Ses Türkiye Finalinden Ne Kazandı?

O Ses Türkiye yıllardır sahnelere yeni sanatçılar kazandırıyor. O Ses Türkiye Büyük Finalini kazanan Ferat Üngür 2019 şampiyonu olarak Toyota Corolla Hibrit kazandı.

Sosyal Medya Üzerinden Terör Propagandası Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Emniyet güçleri sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütlerinin propagandasını yaptığını düşündükleri Ferat Üngür’ün yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ferat Üngür’ün sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla Diyarbakır’da evinde gözaltına alındı. Üngür ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.

İfadeden sonra serbest bırakıldı!

Ferat Üngür’ün Terörle Mücadele Şubesinde ifadesi alındı. Üngür ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

19-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar