"O Ses Türkiye" için ünlü isme teklif! 

Birbirinden yetenekli insanları yarıştırarak tanınmalarını sağlayan O Ses Türkiye programında görev alacak jüri üyeleri belli oluyor. Hadise'nin yerine Haluk Levent mi geliyor?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın ekranlara getirdiği O Ses Türkiye için hangi ünlü isme teklif gitti? Pandemi nedeniyle geçen yıl yapılamayan ve önümüzdeki kasım ayında çekimleri başlayacak olan yarışma programı O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. İzleyiciler programdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hadise'nin yerine kimin geleceğini merak ediyor. Şimdi detaylar

"O Ses Türkiye" için ünlü isme teklif! 

Acun Ilıcalı'nın yarışma programlarından O Ses Türkiye için hazırlıklar sürüyor. Dünyayı sarsan koronavirüs nedeniyle 2020 yılında yapılamayan O Ses Türkiye bu yıl kasım ayında başlayacak. Yeni sezon çekimleri başlayacak olan O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda kimlerin oturacağı merakla takip ediliyor. Yaşadığı tartışmalar nedeniyle programdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hadise'nin yerine Haluk Levent'in getirileceği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Hadise’nin yerine Haluk Levent geliyor

Yaşadığı polemikler nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından bu sene görev verilmeyecek olan Hadise'nin yerine Gülşen'in geleceği iddia edilmişti. Bu iddia doğrulanmadı ve şimdi gözler Acun Ilıcalı'nın teklif götüreceği Haluk Levent'e çevrildi. Karar gazetesinde yayınlanan habere göre Acun Ilıcalı usta sanatçıyı jüri üyesi yapmak için uzun süredir ısrar ediyor. İkna çabaları sonuç verecek mi, Haluk Levent "O Ses Türkiye" için jüri üyeliğini kabul edecek mi? Geçtiğimiz günlerde Ahbap grubu ile bir paylaşım yapan Haluk Levent ise bir buçuk yıl sonra Türkiye'den ayrılacağını ve yurtdışına yerleşeceğini açıklamıştı. Bir buçuk yıl içerisinde güvenebileceği bir isme ahbap grubu liderliğini devredeceğini deklare eden Haluk Levent'in nereye yerleşeceği ise netlik kazanmadı Dolayısıyla Haluk Levent'in bu O Ses Türkiye için gelen teklifi kabul etmeyeceğini düşünenler çoğunlukta. Gelişmeleri takipçilerimiz de paylaşmaya devam edeceğiz.

Haluk Levent Kimdir?

1968 Adana doğumludur. Adana Atatürk Lisesi'nden mezun olan Haluk Levent, şarkıcı olmak uğruna okumadı. Ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı kendini yollara vuran usta sanatçı, şehir şehir dolaşıp şarkı söyledi. Yardıma muhtaç insanlar için yaptığı sosyal yardım projeleriyle tanınan Levent, 1993 yılında çıkardığı Yollarda albümüyle Anadolu rock müziğinin tekrar canlanmasını sağladı. İkinci albümü “Bir Gece Vakti” bir milyonluk satışla rekor kıran Haluk Levent, 3. Albümü “Arkadaş” albümüyle dünya standartlarını yakaladı. Çevre Sorunlarına karşı duyarlılığı ile tanınan Haluk Levent bu uğurda verdiği konserler ve şirketler aleyhine açtığı davalarla Türk halkının gönlünü fethetti.

03-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar