Buket Aydın'dan yepyeni program!

Buket Aydın'dan yepyeni program!
Televizyonlarda sunduğu ana haber sunuculuğuyla basın dünyasında kendine haklı yer edinen Buket Aydın, yeni kanalı Haber Global ile ekranlara bomba gibi dönüyor.

Sunuculuğuyla televizyon dünyasında farklı bir yer edinen Buket Aydın'dan yepyeni program daha başlıyor. Sunduğu 40 programıyla adını geniş halk kitlelerine duyuran Buket Aydın, yeni katıldığı haber kanalında yepyeni bir programa imza atıyor. Hayranları başarılı sunucunun sunacağı programı ve programın formatını merak ediyor. Ünlü sunucu Buket Aydın kimdir, haberimizde. Şimdi detaylar

Buket Aydın'dan yepyeni program!

Televizyonlarda sunduğu ana haber sunuculuğuyla basın dünyasında kendine haklı bir yer edinen Buket Aydın, yeni kanalı Haber Global ile ekranlara geri dönüyor. En sevilen ünlüler ve en dikkat çeken siyasilerin yer alacağı 'Tarafını Seç' programı reytingleri zorlayacak. Tarafların bir araya gelmeden tartışacakları bu programda da bir se seyirci sürprizi olacak. Muadili olmayan bu özel projede, sosyal medya aracılığıyla halk da tarafını seçerek programa dahil olabilecek. 

Benzeri görülmemiş bir formatla ekrana gelecek

Pandemi sürecine de uyarlanan programda sosyal medya jüri görevi görecek. Bir konuk stüdyoda Buket Aydın ile sohbet ederken, diğer konuk 'Kapsül Oda' da bekleyecek. Her hafta farklı soru ve konuklarla ekrana gelecek olan "Tarafını Seç" programıyla Buket Aydın, tartışma kültürünü değiştirmeye aday interaktif bir program sunacak. Buket Aydın ile 'Tarafını Seç' çok yakında Haber Global'de. Keyifli seyirler.

Buket Aydın Kimdir?

1985 Bursa doğumlu Buket Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını aynı bölümde tamamlayan Buket Aydın; Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu eğitimi aldı. Bir radyo kanalında haber spikerliği ile sunuculuk kariyerine başlayan Aydın, Kanal Türk kanalında spor bülteni ve ana haber bülten sunuculuğu yaptı. Uzun bir süre NTV'de hafta içi Gece Bülteni ve Ana Haber kuşağı sunuculuğu yapan başarılı sunucu CNN TÜRK ile zirveye ulaştı. Özellikle hazırladığı  “40” programıyla ses getiren Buket Aydın, Kanal D Haber Başkanı olarak çalıştı. Ocak 2021 itibariyle, Haber Global ailesine katılan başarılı sunucu "Buket Aydın ile Koltuk" programını sunuyor.

03-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar