O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri kimler oldu?

O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri kimler oldu?
Format ve kanal değişikliğine giden O Ses Türkiye'nin 2021 versiyonunda jüri üyeleri belli oldu. eski jürilerden sadece Hadise'nin olduğu jüri üyeleri kimler? işte o isimler.

Acun Medya ve Tv8'in patronu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak O Ses Türkiye Rap'in jüri üyelerini açıkladı. İlk defa denenecek rap formatında ve dijital Exxen platformunda yayınlanacak olan O Ses Türkiye jürisini herkes merak ediyor. İşte o jüri üyeleri ve kim oldukları haberimizde. Şimdi detaylar.

O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri kimler oldu?

Acun Ilıcalı, uzun süredir Tv8 kanalında devam eden O Ses Türkiye yarışmasını 2021 yılbaşında yayın hayatına başlayan yeni dijital platformu Exxen'de izleyiciyle buluşturacak. Bu yıl ilk defa denenecek olan O Ses Türkiye Rap yarışmasının jüri üyelerini de kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. Biz de canlitv platformu olarak jüri üyelerini takipçilerimize tanıtıyoruz.

Hadise Yine Jüride

Acun Ilıcalı'nın uzun yıllar Tv8 kanalında sürdürdüğü O Ses Türkiye yarışmasının ünlü jüri üyelerinden bu yıl sadece Hadise bulunuyor. Diğer jüri üyeleri ise rapçiler Eypio, Murda ve Mero olarak belirlendi.

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı:

Hadise Açıkgöz kimdir?

1985 Belçika doğumlu Hadise Idool 2003 yarışmasıyla tanındı. Bu yarışmada derece kazanamadı ama yarışma sonrasında albüm teklifi aldı. Ünlü şarkıcı 2005'te yayınlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla hem ülkemizde hem de dünyada ses getirdi. Sonrasında Türkiye'ye yerleşen Hadise ikinci stüdyo albümü “Hadise” ile şöhretini perçinledi. Özellikle “Deli Oğlan" şarkısı hit olan Hadise, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile ülkemizi temsil etti ve dördüncü oldu.

Mero kimdir?

Gerçek adı Enes Meral olan Mero, 2000 Almanya doğumludur. Henüz 17 yaşında iken İnstagram üzerinden yayımladığı videolarla tanındı. Bir müzik firmasıyla çalışan Mero, 2018 yılında 'Baller Los' isimle teklisini çıkardı ve müzik piyasasında kendine yer buldu. 2019 yılında çıkardığı 'Ya Hero Ya Mero' albümüyle büyük çıkış yakaladı.

Murda kimdir?

Gerçek adı Önder Doğan olan Murda, 1984 Hollanda Amsterdam doğumludur. Çocukluğu İspanya ve Türkiye’de geçen Murda, Bizey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı hip-hop sanatçısı ile çalışmalar yaptı. Özellikle Ezhel ile müzik çalışmaları yapan Murda “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu. Ezhel ile birlikte seslendirdikleri video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlanan Aya isimli şarkısı 107 milyonun üzerinde izlendi.

Eypio kimdir?

Gerçek adı Abdurrahim Akça olan şarkıcı 1983 Konya doğumludur. 2002'de Hollanda'ya giden şarkıcı ı Hollanda'da yabancı bir grupla çalışmış ve ilk albümü A.P.O E.P'yi 2005 yılında sahneye sürdü. Sırasıyla RapFabriek, Hırsız Var ve Apollo'yu çıkaran şarkıcı Adab-ı Muaşeret filminin Soundtrack'i ile tanındı.

16-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar