O Ses Türkiye'de tüm jüriler değişiyor

O Ses Türkiye'de tüm jüriler değişiyor
Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'de jürileri değiştirme kararı aldı. O Ses Türkiye'de jüriler değişecek mi? O Ses Türkiye'de yeni jüriler kimler olacak? İşte O Ses Türkiye yeni sezon ile ilgili tüm detaylar.

6 senelik bir programın ardından jüri değişikliği kararı alan Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de yeni jüriler kimler olacak? Murat Boz'un dışında tüm jürilerin değişeceği kararı alındı. 

Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye suncusu Acun Ilıcalı, yarışma jürilerini değiştirme kararı aldı. Murat Boz'un dışında diğer jürilerin yerine başkaları gelecek. 6 senenin sonunda şampiyon olan Hadise amacına ulaşmıştı. Ancak sevinci kısa süren Hadise'nin yerine Yıldız Tilbe'ye teklif gönderildi. 

Sibel Can, Hadise, Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerin yerine kimlerin geleceği merak konusu olurken Yıldız Tilbe'ye teklif gönderildiği öğrenildi. Murat Boz'un dışında diğer tüm jüriler değişecek. Yeni sezona yeni jürilerle başlayacak olan O Ses Türkiye'yi izlemeyi unutmayınız.

04-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar